עזרה מה עשית היום בשביל אחינו הנעדר אברהם משה בן גיטל? לא משאירים אחים מאחור!

מצב
הנושא נעול.
אפשר לנסות לשלוח להם מיילים,
מי מוכן?
בעז"ה אני ישיג את כל המיילים הנדרשים אך צריך שמישהו ישלח להם + כמה מילים שידברו על הלב
אפשר גם בתמורת כסף אם לא יסכימו בחינם, נראה לי שההשפעה שלפירסומים גדולים בעיתונות יש אפילו יותר השפעה במידה מסוימת מהמודעות ברחוב.. ויתכן שיש אנשים טובים שיוכלו לתרום את הכסף לפירסום בעתונות החרדית [ואולי גם החילונית]
רק האם מישהו יודע אם יש בעיה בזה שיתפרסם [היו מידי פעם ציטוטים לא לפרסם מידי]

נערך לאחרונה ב:
אז מה עשיתי היום בס"ד.
תליתי מודעות בתחנות אוטבוסים בבר אילן שמואל הנביא ועוד מודעות בצומת רמות, בתחנות אוטבוסים בכל רחוב יחזקאל הדבקתי מודעות A3 צבעוני שמושך את העיניים, קישטתי את כל רחוב מאה שערים במודעות גדולות ובולטות, בתחנת האבן לכותל הדבקתי מודעה ענקית, והיום בלילה אני ימשיך לתלות באזור גבעת זאב ורמות בעז"ה.
אה וגם חשוב לציין שעברתי על המודעות שתליתי אתמול הכל נשאר באותו מצב ולא נתלשו ב"ה, אולי תלוי בכמויות הדבק הנדיבות והגדולות שהדבקתי על הדפים,
וכמובן ממשיכים לקרוע שערי שמים בתפילות לרבון כל העולמים שיעזור במהרה לשובו הביתה בקרוב בעז"ה ומבקשים מהקהל להמשיך לתרום ולהפיץ את הקישור להתרמה.
ומכאן ראוי וחשוב וצריך לציין את @העשיל פרידמאן שהדפיס את כל המודעות מכספו הפרטי ואני רק מדביק ומפיץ את המודעות, [המודעות שהדבקתי אתמול כן היה מכספי הפרטי;);)]
נ.ב.
כשהדבקתי את המודעות באזור מאה שערים התאספו סביבי כמה אברכים ואמרו לי בהלם גדול "מה עדיין לא מצאו אותו?"
כל הכבוד לך. ראיתי מודעה בתחנה של יחזקאל למעלה. הרבה אנשים הסתכלו עליה.

ממש כל הכבוד לך. תבורך!!!!!!

לא יודע אם פנו או לא פנו זה ממש לא מעניין אותי
החכים בעצמם צריכים לפנות למשפחה ושלבת איתם ימים ולילות
החכים הם העובדים שלנו לא אנחנו שלהם
על זה נאמר אל תהיה צודק
תהיה חכם

לא נעים לומר אבל..
קבלתי ''עדכונים'' מכמה שהמודעות שנתלו נתלשו או הורדו..
לפי מה שהבנתי זה לא נעשה דווקא במקומות בעיתים מבחינת העיריה, יש מישהו שכנראה עובר ותולש..

אבל למה?
מה האינטרס שלו??
יכול להיות ממורמרים בצדק ושלא בצדק כנגד המשטרה, והם תולשים את המודעות בשל פרטי יצירת קשר...
לך תדע...

מנסיון בהדבקת מודעות יש המון אנשים משועממים שבטוחים שהתפקיד שלהם בחיים זה להוריד מודעות

וכן אנשים שאם יש פרט אחד במודעה שלא מוצא חן בעינהם כל המודעה נידונה להורדה
כמו לדוגמא מספר טלפון לא כשר, או כמו שהזכירו כאן גוף כמו זק"א או משטרה שיש אנשים נגדם

(אני זוכר שפעם תליתי מודעות ומישהו אמר לי בפרוש: חבל שאתה תולה כי אני יוריד את זה, זה אמנם היה 'כוכב' שלא מתגלה כל יום, אבל גם זה קיים)

נערך לאחרונה ב:
מה שאני שמעתי זה בני ברק וקצת בירושלים..

זה מה שאני גם חשבתי..
אולי יש משהו שיודע מצוין איפה הוא נמצא ופשוט מנסה בכל הכוח להוריד את העניין ממודעות הציבור
לא נתקלתם אף פעם במודעות תלושות?
לא הייתי בונה על זה תילי תילים-כנראה ילדים או ממתינים בתחנה שהשתעממו
לצערי בתור ילד זכורות לי כמה סיטואציות כאלה...
ובהזדמנות זו-כל הכבוד לאנשים הטובים פה בפרוג
כשאני פותח את האשכול הזה ,הלב שלי מתרחב "מי כעמך ישראל ".

אולי עדיף לתלות גבוה ולא בגובה הילדים

זה נכון.
אבל מכיון שאני באופן אישי שלחתי לכמה מקומות להדבקה וראיתי הבדל די רציני בין המקומות זה העלה קצת חשד.
יש הבדל בין תלישה של מודעה שתיים לבין הורדה אובססיבית של רובן אחת אחרי השניה.
המשועממים הנ''ל לא נמצאים רק במקום אחד.
אבל באמת זו רק השערה בעלמא.

זה נכון.
אבל מכיון שאני באופן אישי שלחתי לכמה מקומות להדבקה וראיתי הבדל די רציני בין המקומות זה העלה קצת חשד.
יש הבדל בין תלישה של מודעה שתיים לבין הורדה אובססיבית של רובן אחת אחרי השניה.
המשועממים הנ''ל לא נמצאים רק במקום אחד.
אבל באמת זו רק השערה בעלמא.
6איזה איזור הורידו?
אני לא מבינה למה אף חוקר פרטי לא נרתם למען המשפחה...

מקרה דומה לא עלינו אולי באמת יש איזה כת באזור או מערה? הדמיון מצמיח קרניים...
זה לא דומה, בעיקר מכיון שהמקרה הנ''ל נגמר תוך ארבעה ימים.
אבל כן נקודה שצריך להשים לב,
הבחור הנ''ל החליף בגדים במהלך הזמן הזה. וזה תוך זמן קצר מהעלמות, כאן כבר עבר חודש וחצי כך שהתיאור של מה הוא לבש צריך לקחת בערבון מוגבל. ולהיות ערניים יותר לתווי הפנים וסימן הצלקת וכ'
6איזה איזור הורידו?
תעבירי על ההודעות הקודמות.
אין עניין לעורר את זה שוב. זה גרר תגובות לא נעימות..

אז מה עשיתי היום בס"ד.
תליתי מודעות בתחנות אוטבוסים בבר אילן שמואל הנביא ועוד מודעות בצומת רמות, בתחנות אוטבוסים בכל רחוב יחזקאל הדבקתי מודעות A3 צבעוני שמושך את העיניים, קישטתי את כל רחוב מאה שערים במודעות גדולות ובולטות, בתחנת האבן לכותל הדבקתי מודעה ענקית, והיום בלילה אני ימשיך לתלות באזור גבעת זאב ורמות בעז"ה.
אה וגם חשוב לציין שעברתי על המודעות שתליתי אתמול הכל נשאר באותו מצב ולא נתלשו ב"ה, אולי תלוי בכמויות הדבק הנדיבות והגדולות שהדבקתי על הדפים,
וכמובן ממשיכים לקרוע שערי שמים בתפילות לרבון כל העולמים שיעזור במהרה לשובו הביתה בקרוב בעז"ה ומבקשים מהקהל להמשיך לתרום ולהפיץ את הקישור להתרמה.
ומכאן ראוי וחשוב וצריך לציין את @העשיל פרידמאן שהדפיס את כל המודעות מכספו הפרטי ואני רק מדביק ומפיץ את המודעות, [המודעות שהדבקתי אתמול כן היה מכספי הפרטי;);)]
נ.ב.
כשהדבקתי את המודעות באזור מאה שערים התאספו סביבי כמה אברכים ואמרו לי בהלם גדול "מה עדיין לא מצאו אותו?"
יישר כוח!

הכל תלוי בציבור
אם יהיה ענין ציבורי חזק, הכל יהיה יותר קל

ואגב, פניתי להרב אורי מקלב, שאמר לי שהוא שמע על ענין אבל רק אתמול קיבל פנייה ובקשה לעזרה, ועקב יום העצמאות לא יכל לפעול היום, ומיד אחרי שבת הוא יקח את הנושא ברצינות
אולי מומלץ שעוד אנשים יפנו, בעיקר לעוד חכי"ם, להראות שיש ענין ציבורי.

ממשפחה הגיבו לי שבשבוע הבא מקווים לעלות כתבה בנושא
כנראה יפנו אליכם
אמור היה לעלות אתמול כתבה בהידברות.אולי מחר זה כבר יעלה בעזרת ה'.תודה רבה לכם!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה