עזרה מה עשית היום בשביל אחינו הנעדר אברהם משה בן גיטל? לא משאירים אחים מאחור!

מצב
הנושא נעול.
מקרה דומה לא עלינו אולי באמת יש איזה כת באזור או מערה? הדמיון מצמיח קרניים...
מדובר הרי בבחור אפרים ראם ז"ל
אבל אולי אכן כדאי לפנות למשפחתו שוודאי יוכלו לעזור עם מידע וקשרים, הם הרי חיפשו באותו איזור
אמא שלהם מנהלת תפוצת מיילים בשם 'שמורה'

אבל אולי אכן כדאי לפנות למשפחתו שוודאי יוכלו לעזור עם מידע וקשרים, הם הרי חיפשו באותו איזור
שלחתי להם מייל שבוע שעבר שיפרסמו בשמורה ולא הגיבו לי.

אתמול דברתי עם גב' ראם שתחי'

מנסיון בהדבקת מודעות יש המון אנשים משועממים שבטוחים שהתפקיד שלהם בחיים זה להוריד מודעות

וכן אנשים שאם יש פרט אחד במודעה שלא מוצא חן בעינהם כל המודעה נידונה להורדה
כמו לדוגמא מספר טלפון לא כשר, או כמו שהזכירו כאן גוף כמו זק"א או משטרה שיש אנשים נגדם

(אני זוכר שפעם תליתי מודעות ומישהו אמר לי בפרוש: חבל שאתה תולה כי אני יוריד את זה, זה אמנם היה 'כוכב' שלא מתגלה כל יום, אבל גם זה קיים)
גם אני תליתי בבוקר השבוע, ובארבע שאספתי את הילדה, באזור החילוני לא היו מודעות, בקהילה החרדית נתיבות נשאר ב"ה..
דווקא שיערתי על נוער משועמם, מה גם שהתחנות היו נקיות מפירסום, ואולי זה הרגיז מן דהוא.. בקהילה כמובן התחנות הן לוח מודעות...

בעז"ה נפיץ עוד מעט פלאיירים גודל A5 בשטיבלאכים באזור ביתר

הציבור בכל אתר ואתר מוזמנים גם
ברוך ה' חילקנו בכמה שטיבלאכים והיה ניכר שיש התענינות מצד הציבור

אנחנו עושים את ההשתדלות שלנו, והקב"ה יעשה בעז"ה את הישועה מלמעלה.

מי שרוצה מודעות במרכז ירושלים למחר. שיפתח איתי פרטי או יתייג אותי.
(אני לא זמין כל הזמן, אז אולי זה ייקח יום עד שאענה)
עדיין רלוונטי.
לאחר שהרב @אברך. נטל ממני כמות מסוימת עליה שילמתי בעצת רבי ב'מעשר געלט' הגיע אלי באופן פלאי סכום מאוד מכובד שלא חשבתי עליו, סאו יש לי עוד קצת מעשר...

אני גם ראיתי במירון מודעות קרועות
אבל זה יכול להיות סתם אנשים משועממים
שתולשים כל מודעה אחרת...

אני גם ראיתי במירון מודעות קרועות
אבל זה יכול להיות סתם אנשים משועממים
שתולשים כל מודעה אחרת...
הכי טוב שתתקשרי מחר על הבוקר לאמא ותדווחי לה על זה

אני חושב שאחרי 2 שנות קורונה ועוד איבדה המשטרה את אימונה בציבור, אולי כדאי לחשוב על עיצוב מודעה יותר 'היימישע' סוג של 'רבותי, ראטעוועט!' או 'פיקוח נפש' וכדו', ולסיים ב'למי שיש בידו מידע כלשהו נא לפנות לגורמים העוסקים בנידון' או נוסח פרווה כזה, כולם יודעים למי צריך להתקשר, והלוגו של הכלבנים לא ממש מוסיף אוירה...

תדווחו למשפחה על מה שאתם יודעים! את וכל הניקים שראו את הדברים האלה.
אין לי מידע מול המשפחה,
אם האמא רואה את ההודעה - אשמח.

רק בכיכר בכניסה ליישוב היתה מודעה אחת.

חיפשתי באזור הציון - ואין

אין לי מידע מול המשפחה,
אם האמא רואה את ההודעה - אשמח.

רק בכיכר בכניסה ליישוב היתה מודעה אחת.

חיפשתי באזור הציון - ואין
היא פרסמה את הטלפון ומייל שלה כאן,
מי מוצא את ההודעה ויכול לצטט?

ראית מישהו תולש מודעות? או שמת לב שחסר אותן במרחב?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה