עזרה מה עשית היום בשביל אחינו הנעדר אברהם משה בן גיטל? לא משאירים אחים מאחור!

מצב
הנושא נעול.
ראיתי תלושים במירון, פשוט הסמל של יחידת הכלבנים הרי קשור לציונים הארורים אז יש נשמות טובות שזה עושה להם הרהורים ה"י.. אז תולשים את החלק של הכלבנים..

השאר נופל לבד כי לא תמיד זה מודבק טוב ויש פעמים שהתלישה נעשית במהירות וכדו' תוכ"ד הליכה כדי שלא ישימו לב אז הכל נופל.

פתחתו קובץ אקסל בשבוע שעבר לחלוקת ספרי תהילים
אני מוסיפה אתכן לשם
כל מי שאני נותנת לה 'תודה' זה אומר שהוספתי לשם
מוזמנות לצרף עוד אנשים לקריאת ימים בתהילים

יש כרגע פנוי מספר מס' 2
ראשון
שני
שלישי
חמישי

ספר 2 נסגר
נשאר מספר 3

שני
שלישי
שישי

ספר 4
שני
שלישי
רביעי

אז מה התקדמנו היום בס"ד.
המשכתי להדביק בתחנות אוטובסים ובקופ"ח ובחנויות כאן באזור מגורי, בנוסף יש עדיין דפים A5 לחלק בתיבות דואר כבר יחכה למוצאי שבת...
עצה טובה קא משמע לן לא צריך לחלק בכל תיבות הדואר בבנין ומספיק להכניס בחצי מהתיבות ומי שמגיע פותח את התיבה וזורק את המודעה על הריצפה והשכן הבא מרים ומסתכל את המודעה ככה שמספיק רק בחצי מהתיבות דואר שיספיק ליותר בנינים.
אני חושב שכדאי להדביק שתי מודעות ענק בצומת מרכזית בארץ בכניסה לירושלים או אולי עדיף באזור מירון אולי בצומת גולני, אני בקשר עם @העשיל פרידמאן ומקווה שימצא מחיר טוב וסבסוד לענין אבל לדעתי כדאי מאוד להציף את אזור מירון במודעות ענק בכל פינה ומי שמגיע לאזור מירון לשבת או בימים הקרובים או לפחות בל"ג בעומר ויכול לקחת איתו כמה מודעות ולהדביק באזור לדעתי יכול מאוד מאוד לעזור במבצע החיפושים ולקבל קצה חוט בעזרת השם.
בתקווה גדולה ובתפילה שימצאו אותו הרבה הרבה לפני ל"ג בעומר בעז"ה.
ה' יעזור שנתבשר במהרה בבשורות טובות.

נערך לאחרונה ב:
ספר 6 נשאר
שלישי
ספר 7 נשאר
שלישי

נערך לאחרונה ב:
אשמח גם אני להתעדכן.
שמעתי שמועה לא מוסמכת שמצאו אותו ביום ראשון בדרום הארץ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה