עזרה מה עשית היום בשביל אחינו הנעדר אברהם משה בן גיטל? לא משאירים אחים מאחור!

מצב
הנושא נעול.
ואולי כדאי גם להדפיס מודעות בשפות נוספות, בהתאם לאזור/מדינה/ארץ שתולים...
בלג בעומר חילקתי פליירים לעולים לאוטובוסים למירון
אחד הכרטיסנים - ערבי - שאל אותי אם יש לי גם עותקים בערבית...

בלג בעומר חילקתי פליירים לעולים לאוטובוסים למירון
אחד הכרטיסנים - ערבי - שאל אותי אם יש לי גם עותקים בערבית...
אולי זה מראה על טוב לב, אבל ערבים זה ערבים,
ויכול להיות שזה אומר שהוא אצלם???

מה שבטוח שרצות מלא שמועות בכל מיני מקומות, ואף אחד לא טורח לבדוק או לשלול.
ומשום זה לכשעצמו יוצר קצת בלאגן וחבל..
@גיטה קליינרמן אם יש לכם מידע כלשהו נשמח לשמוע כולנו דואגים.

מה שבטוח שרצות מלא שמועות בכל מיני מקומות, ואף אחד לא טורח לבדוק או לשלול.
ומשום זה לכשעצמו יוצר קצת בלאגן וחבל..
@גיטה קליינרמן אם יש לכם מידע כלשהו נשמח לשמוע כולנו דואגים.
מידי יום יש לפחות שמועה חדשה אחת,
אתם לא מצפים מהמשפחה או הגורמים הרלוונטיים לעבוד בהזמת שמועות, כן?
ברור שברגע שיהיה מידע חדש ויאושר לציבור זה יפורסם.

אין צורך לתייג את אם הנעדר בכל מחשבה / תהיה.
תחשבו מה עובר עליהם עם כל הודעה כזאת!
זה לא מה שחסר להם לעשות בתקופה כזאת.

מידי יום יש לפחות שמועה חדשה אחת,
אתם לא מצפים מהמשפחה או הגורמים הרלוונטיים לעבוד בהזמת שמועות, כן?
ברור שברגע שיהיה מידע חדש ויאושר לציבור זה יפורסם.

אין צורך לתייג את אם הנעדר בכל מחשבה / תהיה.
תחשבו מה עובר עליהם עם כל הודעה כזאת!
זה לא מה שחסר להם לעשות בתקופה כזאת.
זו פעם ראשונה שבקשתי זאת..
לא רַצְתִי להפיץ שום שמועה, למרות שרצו המון כאלו ועדיין רצות.
אך כיון שכבר זמן די רב אין שום עדכון משום כיון מלבד אי אילו דרישות כאלו ואחרות חשבתי לנכון שאולי כן אפשרי לתת קצת מידע לציבור.
עם כל הכבוד לדרישות כולנו מתפללים ומייחלים וכולנו משתדלים לעשות כל מאמץ אפשרי כדי למצוא אותו חי בריא ושלם בקרוב!
אבל אחרי הכל כולנו גם דואגים! ולא יזיק פעם בכמה זמן לכתוב עדכון כלשהו גם אם הוא לא דרמתי לחלוטין.

בשורות טובות!

אך כיון שכבר זמן די רב אין שום עדכון משום כיון מלבד אי אילו דרישות כאלו ואחרות חשבתי לנכון שאולי כן אפשרי לתת קצת מידע לציבור.
עם כל הכבוד לדרישות כולנו מתפללים ומייחלים וכולנו משתדלים לעשות כל מאמץ אפשרי כדי למצוא אותו חי בריא ושלם בקרוב!
אבל אחרי הכל כולנו גם דואגים! ולא יזיק פעם בכמה זמן לכתוב עדכון כלשהו גם אם הוא לא דרמתי לחלוטין.

בשורות טובות!
זה לא אישי, חלילה,
אנחנו כל הזמן כותבים כאן שאין חדש,
וכל מה שאפשר לכתוב - כבר כתבו.

אני מקבלת את הביקורת ואחשוב מה שאפשר לעשות כדי ליצור יותר אמון,

אבל אני ממש מבקשת לא לכתוב כאן באשכול שמועות או לבקש מהאמא / מאיתנו להתייחס לזה,
חבל על האנרגיות.

אתם שותפים מלאים לפרוייקט אם בתרומות של כסף, אם בזמן ועוד,
נראה לכם שלא תהיו בין הראשונים לדעת??

זה לא אישי, חלילה,
זה בסדר לא חשבתי..
אנחנו כל הזמן כותבים כאן שאין חדש,
וכל מה שאפשר לכתוב - כבר כתבו.

אני מקבלת את הביקורת ואחשוב מה שאפשר לעשות כדי ליצור יותר אמון,
לא התכוונתי לבקר, נטו קצת להאיר לתשומת הלב..
לגבי העדכונים- לא ראיתי דבר כזה אולי מאורך השרשורים כאן.
והאמת שגם די התבלבל פה הסיפור מי בדיוק שייך למשפחה ונותן מידע אמין יותר או מי כתב שמועהנ שרצה באיזה קו נייעס כזה או אחר..
עוד נקודה למחשבה- לקבוע ניק אחד שנותן עדכונים אמינים ובודקים.
אתם שותפים מלאים לפרוייקט אם בתרומות של כסף, אם בזמן ועוד,
נראה לכם שלא תהיו בין הראשונים לדעת??
ראשונים או אחרונים זה לא העניין.
העיקר שנשמע כבר בשורות טובות!
והלוואי שכל המאמצים האלו יהפכו לשמחה ענקית!

בשורות טובות!
אני חושבת שכל מי שיש בידו פיסת מידע אני חושבת שראוי באמת לפנות לחפק...
הרי אחרי הכל זה יעזור......
וטוב שהקפצת פשוט תפני לחפק......

במענה לשאלות באשכול
1. הרב ברגר הנ"ל העלה 2 הודעות בקו שנקרא 'סוד החשמל' שמספרו 026647979 שלוחה 8. תוכן ההודעה שהוא שמע מרבי מרימינוב לחפש בנחל פקיעין והוא מבקש מהמאזינים להשתתף בחיפושים ביום שלישי.
2. להלן מה שפורסם היום בשם מפקד תחנת מודיעין עילית: 'ידיעות' על החיפושים אחר הנער מוישי קליינרמן, תלמיד ישיבה בן 16 ממודיעין־עילית. אלון כלפון, מפקד משטרת מודיעין־עילית, טוען כי החיפושים נמשכים אך אין קצה חוט. לדבריו, כל עוד לא הוכח אחרת ההנחה היא שהנער חי.
3. אכן כל יום ישנה שמועה חדשה אודות מיקומו של הנער, לעת עתה כל השמועות נשללו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה