מה פשר הודעת השגיאה

• הוסף לסימניות
מדובר בווינדוס 10 - מקורי - ולא שידרוג

תודה לעוזרים!

קבצים מצורפים

• שגיאה.png
    שגיאה.png
    KB 16.3 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
מדובר על תקלה רגעית שקרתה בבכרטיס המסך, אם חוזר על עצמו באופן תדיר יש לעדכן דרייבר.

• הוסף לסימניות
כן , תודה - זה מה שעשיתי - אני מאוד מקוה שיעזור - אם לא - נעדכן בעז"ה

• הוסף לסימניות
גם לי זה קורה.
תכננתי לעדכן אבל אני תמיד דוחה א"ז...

• הוסף לסימניות
לפעמים צריך להסיר את הדרייבר לגמרי, ולפעמים צריך גם הסרה של כל רכיבי nVidia (קורה הרבה בכרטיסי מסך שלהם), ורק אז להתקין חדש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;2173469:
לפעמים צריך להסיר את הדרייבר לגמרי, ולפעמים צריך גם הסרה של כל רכיבי nVidia (קורה הרבה בכרטיסי מסך שלהם), ורק אז להתקין חדש.

סליחה על הבורות - אבל מה הפירוש - הסרה של כל רכיבי nVidia ????

• הוסף לסימניות
תיכנס להתחל ותכתוב dxdiag ותסתכל בלשונית 'תצוגה' מה כתוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;2173614:

טוב , אני עכשיו לא מול המחשב הזה - מחר בעז"ה אבדוק...

• הוסף לסימניות
שים לב שהודעת השגיאה היא על intel hd ולא על nvidia

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פרסומון;2173614:

מצורף תמונה

קבצים מצורפים

• תצוגה.jpg
    KB 42 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
התגובה שלי היתה למה שפרסומון כתב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה