מה פשר המייל הזה מאליאקספרס?

• הוסף לסימניות
פעם ראשונה שהזמנתי :)
קבלתי כמה הודעות כאלה ,(תרגום מגוגל) איך אני יוצרת קשר עם המוכר?
עדיין לא קבלתי כלום. הזמנתי לפני 4 ימים
זוהי הודעה דואר אלקטרוני כדי להודיע ​​לך שהזמנתך. 999999999 כבר נשלחו על ידי המוכר ב2014/11/04 22:08. אנו ממליצים לך ליצור קשר עם המוכר לקבלת מידע משלוח.

רכישת ההגנה של סדר. 9999999999 יסתיים ב2015/01/02 22:08.
1. אם אתה מרוצה מהפריטים שקיבלתם, ואז אתה יכול ללחוץ על 'אישור הזמנה התקבלה ".
2. אם לא קיבלת את הפריטים שלך, או שאתה לא מרוצה מפריטים שלך, אתה יכול ללחוץ על "סכסוכים להרחיב." לפני המועד האחרון להגנת הרכישה או רכישה יסוכם באופן אוטומטי.
3. אם אתה רוצה להרחיב רכישת ההגנה שלך אתה יכול ליצור קשר עם המוכר ישירות או לחץ על 'בקשה להארכת רכישת הגנה' לבקש אישור של המוכר.
לתשומת לבך, אם אין פעולה שננקטה במסגרת רכישת ההגנה, כדי שלך יהיה סופי באופן אוטומטי עם תשלום שוחרר.

• הוסף לסימניות
זה אומר שהם שלחו את ההזמנה שלך
והם מבקשים שכשהיא תגיע תלחצי על אישור .
לא להבהל!

• הוסף לסימניות
מישהו יודע?

• הוסף לסימניות
הם גם מודיעים לך עד איזה תאריך יש לך הגנה על הקניה- תעקבי כי אם לא תקבלי את המוצר או שהוא לא יתאים לך תוכלי להתלונן. כשעובר זמן ההגנה אין לך הגנה על הקניה ויש לך אפשרות לדבר רק אל הקיר...

• הוסף לסימניות
אני ד עצם היום הזה לא קיבלתי הזמנה שבוצעה לפני חצי שנה...
אתר לא אמין, נקודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י hal17;1530588:
אני ד עצם היום הזה לא קיבלתי הזמנה שבוצעה לפני חצי שנה...
אתר לא אמין, נקודה!

ואני קיבלתי 50 הזמנות בחצי שנה:D
צריך ללמוד איך לקנות ולעקוב ולמי שלא מתאים- שתקנה בחנויות בארץ;)

• הוסף לסימניות
ואני קיבלתי חולצה קיצית למרות שהזמנתי סוודר
לא נראה לי שאקנה שם שוב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;1530762:
ואני קיבלתי חולצה קיצית למרות שהזמנתי סוודר
לא נראה לי שאקנה שם שוב

יש מה שנקרא "שכר לימוד" - עד שלומדים להכיר את המוצרים, המידות - מתפשלות כמה הזמנות...:( גם לי זה קרה בהתחלה, אבל אח"כ בס"ד הכל זורם:p

• הוסף לסימניות
ההזמנות לא מגיעות כל כך מהר....
אני מזמינה לפחות חודש לפני....
וגם צריך להתסכל על מוכרים אמינים לפי הכוכבים ששם
והפידבקים שנתנו להם
והמידות... לומדים אם הזמן
היו לי כמה פישולים
אבל זה שווה כי הכל שם ממש זול לעומת הארץ...

• הוסף לסימניות
לאחרונה דווקא קיבלתי כמה וכמה הזמנות תוך שבועיים-שלוש
והייתי ממש מרוצה

כשמגיעה הזמנה כזו אני בודקת אם יש לאותו מוכר עוד דברים טובים להציע
כי כבר יש לי נסיון טוב איתו
(בכל מוצר מופיע בצד הימני של הדף קישור לכניסה לחנות של אותו מוכר)

לדוג' התחפושת הזו הגיעה תוך שבועיים:
http://www.aliexpress.com/item/Girl...dos-De-Menina-Costume-Cosplay/1911825846.html
הזמנתי את השמלה השמאלית התחתונה. אמנם לא בדיוק כמו בתמונה והאורך יותר קצר, אבל באופן כללי תחפושת ממש יפה לנסיכה.

להשלמת התחפושת הזמנתי את זה (גם הגיע ממש מהר):
http://www.aliexpress.com/item/Froz...-Accessories-Deep-Blue-Gloves/2053048415.html

כל התחפושת סה"כ כ-55 ש"ח

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה