דרוש מידע מה פשר הסימונים בחיפוש גוגל?

• הוסף לסימניות
זה תקופה שהתחיל לי בחיפוש גוגל הסימונים כדלהלן בירוק (סימון וי) ובאפור (סימון סימן שאלה). מה זה אומר?
אולי קשור ל"נתיב סינון"?
במחשב אחר שלי, אין את הסימונים הללו.
מצו"ב תמונת מסך
‏‏לכידה.PNG

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה תקופה שהתחיל לי בחיפוש גוגל הסימונים כדלהלן בירוק (סימון וי) ובאפור (סימון סימן שאלה). מה זה אומר?
אולי קשור ל"נתיב סינון"?
במחשב אחר שלי, אין את הסימונים הללו.
מצו"ב תמונת מסךצפה בקובץ המצורף 907374
זה תוסף שמותקן בכרום, לא זוכרת את שמו עכשיו

• הוסף לסימניות
וי ירוק.png

לפי מה שנראה פה.
זה קשור לאנטי וירוס, שהלינק בטוח לשימוש.

• הוסף לסימניות
ומה התפקיד שלו?
אם אני זוכרת נכון - לסמן אילו אתרים פתוחים בסינון שלך - וי ירוק, אילו אתרים חסומים - סימן של איקס, ואילו לא נבדקו (או שהתוסף לא מצליח לזהות) - סימן שאלה

• הוסף לסימניות
אם אני זוכרת נכון - לסמן אילו אתרים פתוחים בסינון שלך - וי ירוק, אילו אתרים חסומים - סימן של איקס, ואילו לא נבדקו (או שהתוסף לא מצליח לזהות) - סימן שאלה
סינון ווינדוס או נתיב?

• הוסף לסימניות
התכוונתי כמובן לאנטיוירוס של ווינדוס.
כי גם אלו שמסומנים בירוק, "נתיב" לא נותן לי לפתוח אותם כשהם לא בהגדרות האתרים שלי.

• הוסף לסימניות
יותר הגיוני-איזה אתר נחשב בטוח בעיני מקאפי (החברה של התוסף)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה