דרוש מידע מה צריך חוץ מילדים כדי לפתוח מעון?

צריך בעיקר מטפלות שלא קיימות בנמצא.
יש המון מעונות שסוגרים קבוצות וכיתות עקב מחסור בכח אדם.
זה לא צחוק, הענף הזה בקריסה.

אישית יש לי משפחתון בבית. השנה היו 16 ילדים. שנה הבאה אני מקבלת רק 10 כי לא מצאתי מטפלת נוספת.
כמה לוקחים לילד?

תכל'ס
ממשהי שניהלה או מנהל מעון,
מה באמת צריך?
אישורים, מבנה ומטפלות...?
מה לגבי כסף צריך הרבה כסף?

תכל'ס
מה באמת צריך?
אתם צריכים בעלי מעון לא מנהלת מעון.

ובטח שצריך הרבה כסף.
רק תחשבו כמה עולה שכירות מבנה והתאמה למעון, ריהוט של הכיתות, ציוד, משחקים, התאמות בטיחות ועוד ועוד...

אבל להיות בעלים של מעון זה כסף ממש ממש טוב... אבל צורך הרבה השקעה כספית עד שמתחילים להרוויח.

אבל תמיד אפשר להתחיל בקטן כמובן ולפתוח מעון קטנטן של קבוצה מכל גיל ואחר כך להתקדם.

אבל להיות בעלים של מעון זה כסף ממש ממש טוב...
תחשבו אם זה יכול ללכת ביחד...
גם לקבל כסף טוב וגם שכר הולם למטפלות ...
תסתכלו בדרושים מה הכי מחפשים.
מאחורי הדרושה מטפלת, יש מצוקה...
יש הרבה מעונות שמאבדים כוח אדם מכמה סיבות
וכדאי לעשות גם על זה ש.ב.

תכל'ס
מה באמת צריך?
אני בתחום,
אני לא ממליץ כרגע לפתוח מעונות,
יש תקופות טובות יותר ויש פחות.
השנה הזאת פחות טובה...
הסיבות בקצרה, סנכרון בדרגות, חוק הגיוס, מצוקת מטפלות, ביקרות קפדניות של משרד החינוך.
נקודה נוספת, חשוב לזכור שזה עסק שתלוי בגחמות של המדינה, לדוגמה, חודש קודם משרד העבודה החליט להעביר את הכסף של הדרגות למעונות רק בעשירי לחודש, איך משלמים משכורות? לא מעניין אותם.
אין לי בעיה לעזור עם עוד פרטים למי שמעוניין, אך כרגע לדעתי זו תקופה מאתגרת למעונות, הייתי ממליץ למי שמתעניין לחכות בצד ולעקוב אחרי הנושאים שכתבתי.

יש אצלינו מחסור מטורף למעונות.
יש עשרות אם לא מאות ילדים ללא מסגרת לשנה הבאה, ונסגר כבר הרישום...
מה אנחנו צריכים לדעת/לפעול/להשיג כדי לפתוח מעון בשכונה?
האם חובה דרך התמת או אולי פרטי?
והאם זה הגיוני שזוג אברכי יעשה כזה צעד?

נשמח לשמוע מנסיון שלכם...
וואו רעיון מבורך! אבל זה דורש מליון ואחת דברים במיוחד אם את מעונינת להעסיק מטפלות...
יש היום ממש מחסור במטפלות...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה