כללי מה צריך לדעת בעיצוב מדבקה חיצונית לחלון ראוה?

• פותח הנושא od
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
1.5 על 1.5 מטר
חנות בגדי ילדים
מה הרזולוציה? גודל הקובץ?
צבעים? איך לצלם את הבגדים, פורפורציות, וכל המלצה, או דוגמאות מוצלחות שעשיתם או ראיתם
תודה רבה.

• הוסף לסימניות
הייתי עובדת על חצי מהגודל וברזולוציה 300 DPI
חשוב מאד לדעת שהמדבקה שקופה (במדבקה סטנדרטית) ולכן כל הצבעים שעליה צריכים להיות כמה שיותר כהים כי צבעים בהירים נבלעים
לגבי העיצוב-אם הלוגו נראה טוב הייתי משלבת אותו בגדול מאד במדבקה וכן לא הרבה תמונות ופריטים קטנים כי הם לא מספיק יבלטו
יצא לי לעצב מספר מדבקות כאלה-אשמח לענות אם יש עוד שאלות

• הוסף לסימניות
רזולוציה גבוהה ככל שניתן. אם המחשב שלך סוחב 1/3 מהגודל = 50 על 50 ס"מ ברזולוציה של 600 dpi. אם אי אפשר אז 25 על 25 ב600. בכל אופן צריך להיות בקשר עם בית הדפוס ולעבוד לפי הדרישות שלו.
לדעתי אין צורך לצלם בגדים, זה הרי חלון ראווה עם בגדים אמיתיים, לא? מספיק לוגו עם עיצוב מעניין אופנתי של פרחים פרפרים פסים צבעוניים. ואם זה ווקטורי אז כבר אין לך את הבעיה של הרזולוציה.

• הוסף לסימניות
הלקוחה רוצה לחסוך את הבגדים עצמם ולכן חשוב שיהיה תמונות של שתי בגדים לפחות מהקולקציה.
לפי זה אשמח אם תביעו דעתכם.
מה עדיף שליש גודל וכפול רזולוציה, או חצי גודל ורזולוציה של 300.?
הלוגו יהיה בצד, וגם הסלוגן או משהו כמו בגדי ילדים באיכות וכו'.
הקושיות שלי הם איך לצלם את הבגדים יפה, מה יהיה הרקע וכו'.
יש לכם גם מושג על בתי דפוס, הצעות מחיר ועוד, בשמחה.

• הוסף לסימניות
אם תרצי הדפסה איכותית על ויניל שקוף / לבן במדפסת סולבנטית, צרי קשר בפרטי.

• הוסף לסימניות
נראה לי הכי טוב לצלם על רקע להן כי אז יש לך יותר אפשרויות

• הוסף לסימניות
כדי להקטין את מידת הבילבול, הבהרה קטנה:

אמרו פה: "חצי מהגודל, ברזולוציה של 300dpi"
אם כן, יותר פשוט להגיד "גודל מלא ברזולוציה של 150dpi"

מישהו אחר אמר: "שליש גודל ברזולוציה 600dpi"
שוב, יותר פשוט לומר "גודל מלא ברזולוציה של 200dpi"

בקיצור, כשעובדים על הדפסה בגודל של חלון ראווה, אפשר להסתפק ברזולוציה של 100-200 dpi.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה