התייעצות מה צריך לדעת לפני שקונים מקרוגל?

• הוסף לסימניות
סוג? דגם? אפשרויות? חברה מסוימת?
תודה מראש!
לפני שקונים מיקרוגל צריך לדעת מי זול ואמין ולקונת אצלו, לאחר שנים אני הגעתי למסקנה שמיקרוגל קונים זול.
כולם מחממים בסוף אותו דבר .

• הוסף לסימניות
הגעתי פעם למסקנה שמיקרוגל זה מכשיר שלא מתקלקל.
המיקרוגל של ההורים שלי בן 24 שנים ועובד מצוין.
תקני משהו זול.
האמת אני כן ממליצה על מיקרוגל גדול שאפשר להכניס כלים גדולים, ולא קטנטן שנכנס שם רק צלחת.

• הוסף לסימניות
הציעו לי מיקרוגל ב220 ש"ח , זה טוב? ואיזה חברה- זה לא משנה?

• הוסף לסימניות
אני קונה לפי וואט. כמה שיותר חזק החימום מהיר יותר
לא מדוייק כי ממילא יש דרגות חימום (הפשרה וכו), והוואט זה המקסימלי.
הציעו לי מיקרוגל ב220 ש"ח , זה טוב? ואיזה חברה- זה לא משנה?
לראות שהוא בגודל נורמלי, כן כדאי 25 ליטר.

• הוסף לסימניות
צריך להקפיד לא להרוס אותו בנקיונות עם חומרים וסקוצ'ים לכו' חוץ מזה הכל אותו דבר פחות או יותר (אולי באמת הדפוקים מחלידים מהר? מי יודע..)

• הוסף לסימניות
מה עדיף מכני או דיגיטלי?
על פניו עדיף מכני שבד"כ פחות רגיש וגם הכפתורים פחות יהרסו, אבל היום הרבה מכניים הם בפועל כן דיגיטליים ורק המנגנון החיצוני מכני.

דווקא לי כן השתבש מיקרוגל של גולד-ליין. לפעמים נשחק ציפוי הדלת במשך השנים וכך המיקרוגל נעשה פחות בטיחותי.
220 ש"ח זה מחיר סביר בהחלט.

• הוסף לסימניות
סוג? דגם? אפשרויות? חברה מסוימת?
תודה מראש!
[מעודכן לשנת 2018]

• הוסף לסימניות
ממליצה להשקיע
קניתי ב200 לפני שנתיים - ממש ממש לא היה טוב
חצי קפוא חצי רותח
עכשיו קניתי סמסונג ב500 הרבה יותר איכולי
תלוי כמובן בתקציב
בהצלחה!!

• הוסף לסימניות
לא נראה לי כדאי לקנות יקר מידי
אנחנו קנינו של דלונגי באזור 400 שקלים החזיק באזור 6 שנים והתקלקל,
עכשיו קנינו של חברת chromex 25 ליטר
נמכר בחנויות באזור 400 קנינו בחנות שעשתה עליו מבצע 250 שקלים.

• הוסף לסימניות
שיהיה פשוט להפעיל אותו ולא עם הרבה אפשרויות מבלבלות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה