מה צריך?

• הוסף לסימניות
מה צריך ללמוד כדי לבנות אתר משחקים ללא flash, בטכנולוגיה הכי עדכנית?
צריך את שני הדברים: גם בניית האתר וגם בניית המשחקים.
וכן, איפה לומדים זאת הכי טוב ומהר (נשים)?
נ.ב. יש רקע מצויין בתכנות.

• הוסף לסימניות
חפשו בגוגל.
canvas framework game

לא יודע אם בכלל מלמדים את זה.

• הוסף לסימניות
תוכלי לתת לי דוגמא של אתר משחקים און ליין ללא פלאש?

• הוסף לסימניות
מלבד המשחקים עצמם, יש גם את הנושא של בניית האתר, והכוונה היא לאתר שבו המנהל יכול לעקוב ולראות מי שיחק וכמה הצליח ועוד רעיונות בקרה ושליטה שיצוצו בעתיד..
את זה בטח מלמדים. מה צריך בשביל זה?

• הוסף לסימניות
אין לי ידע במשחקים אבל אני רק יסביר מה זה השפות:
html זוהי השפה הבכי בסיסית שאיתה הדפדפן יודע מה להציג על המסך
css זוהי שפת עיצוב שאיתה שולטים על כל הנושאים של העיצוב.
mysql/sql שתיהם זה שמות של בסיסי נתונים שבהם משתמשים בשביל לשמור פרטים כמו שמות משתמש, סיסמאות, מאמרים. זה שתי סוגים של בסיסי נתונים שמתחרים אחד בשני.
php זה כבר שפה שמאפשרת לרשום לקבצים, לבסיסי נתונים, לשלוח מיילים, לדברים מורכבים, זוהי שפת צד שרת, כלומר, שהיא מותקנת ורצה על השרת והדפדפן מקבל דף html פשוט.
java script או js זה שפה מורכבת שמאפשרת להריץ יישומי web על הדפדפן, זוהי שפת צד לקוח, כלומר, שכל הקוד של התוכנה יורד למחשב של הלקוח ומעובד שם, הוא כמובן יכול לקחת ולשלוח נתונים מהשרת גם אחרי שהוא מופעל.
html5 זה כעיקרון גירסא מתקדמת יותר של html אך היא מאפשרת הרבה יותר דברים כמו הפעלת סרטונים בקשת מיקום משתמש ועוד.

זה הדברים שאני זוכר עכשיו מקווה שדייקתי.
בשביל לפתח ממשק ניהול כמו שצריך אני מאמין שתצטרך לדעת html, css, php, mysql
מן הסתם יש מערכות ניהול תוכן שמיועדות למשחקים כמו מה שjoomla וwordpress עושות באתר רגיל, אולי זה מה שהמגיבים הקודמים צירפו בלינקים.

• הוסף לסימניות
ישר כח!

בין שאר הדברים שאמרו לי, שמעתי: "לכי תלמדי MVC..."
מה זה? ואיך זה יכול לשרת את המטרה שלי?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה