מה קודם למה? שיש/ גוון חזיתות?

• הוסף לסימניות
אני כל הזמן הייתי סגורה בדעתי איזה צבע מטבח אני רוצה ואז הגעתי לבחירת שיש,
אני אוהבת את השיש שצרפתי תמונות שלו, לא יודעת אם מתרשמים מהתמונה אבל יש לו גוון ירקרק
איך אני מתאימה אותו לארונות מטבח?
איזה צבעים מתאים?
אני מתחברת יותר למטבח חמים, זה יכול להשתלב איתו?

קבצים מצורפים

• 1.jpeg
    1.jpeg
    KB 288.7 · צפיות: 144
  • 2.jpeg
    2.jpeg
    KB 288.2 · צפיות: 152
  • 3.jpeg
    3.jpeg
    KB 179.6 · צפיות: 143
  • הוסף לסימניות
באופן כללי- החזיתות דומננטיות במטבח יותר מאשר השיש
אבל תמיד אפשר לנסות להפוך את הסדר, רק להקפיד שתתחברי גם לצבע של כל חומר בנפרד וגם להרמוניה שהם יוצרים יחד.

השיש בגוונים די מונוכרומטיים, אבל עדיין את יכולה להוציא ממנו צבע גרז'י בהיר
וכמובן שתוודאי את ההתאמה אחד צמוד לשני ותראי כמה רחוק את יכולה ללכת לכיוון הצהובים וכמה לניתן עדיין להתרחק מהאפור ועדיין לשמור על התאמה ושילוב

• הוסף לסימניות
השיש באמת מאד יפה.
הוא מאד דומיננטי ולדעתי צריך לידו חזית חלקה בהירה. שמנת כלשהי עם זהירות לא לנטות צהובה מדי כמו שאמרה רותי.
אני חושבת שיפה יהיה מאד חזיתות פולימר במטבח כזה. השיש מטה אותי לכוון הכפרי.

• הוסף לסימניות
זה שאלת ביצה ותרנגולת
בד"כ אני בוחרת קודם חזיתות ואז מחפשת שייש תואם-הוא יכול להיות מאותה משפחת צבעים או מנוגד לחלוטין
אם הוא עם עורקים כדאי שיהיה עורק אחד לפחות עם צבע קרוב לארונות
השייש שאת אוהבת מזמין צבעי אבן/ניוד/אפור
לבן בהיר יקרר אותו
ושמנת פחות מתאים

• הוסף לסימניות
השיש -וואוו
אני גם חושבת שרק גרז' ואבן ישתלב עליו כמו כפפה

• הוסף לסימניות
וואו, ממש תודה לכולכם על כל הרעיונות,
יש לכם אולי תמונות של מטבחים בצבעים שדיברתם עליהם?

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

זה המטבח החגיגי :sne:
image (36) (2).png
שמתי ליד מטבח השראה שמאד דומה בעצם לצורה של המטבח שיהיה לי, מצאתי אותו אולי פה, כבר לא זוכרת כי תיקיית ההשראות מתמלאת מידי יום...
יהיה דלפק המשך לשיש 2.5-70 ס''מ
וארונות עליונים ישרים עד למעלה על כל הקיר, בלי הבדלי עומק בגלל החלון.
בן משפחה שלי שהוא נגר הציע להשאיר את הארונות התחתונים כמו שהם ולשדרג את העליונים מטעמי חיסכון
(נוריד את הקלאפה, ואת הארון של התנור כי אני רוצה 2 תנורים)
השיש טאג' מאהל -קוורץ (עדיין לא סגרתי אשמח לשמוע על צבע אחר שיכול להשתלב או לעדן את המיקס:) אולי לבן.?)
ברז יהיה בצבע גרפיט כיור לבן.
ריצוף ART IVORI (בז' שקט כזה)
אני מאד אוהבת עץ, ובכללי מטבחים בסגנון כפרי/צימרי כזה ממש מגרים אותי (ברמה שבאלי לעשות פרגולה כזאת במטבח בתקרה..)
כמו אלו לדוגמא:
5d81cf330e3ce8aaabfd02f689f474a1.jpg82fc47799af21284c1bba113cfd25c9a.jpga1ea3ce4831d4fed5e58ab7cac971d24.jpg
איזה צבע ממליצות לעשות בארונות למעלה? אני אוהבת בהיר, לא כל כך מעניין אותי מה הולך.. חשוב לי ניקיון מאד,
הסלון ממול כך שמי שיושב על הספה צופה למטבח...
רציתי שהחזית החיצונית של הדלפק תיהיה עץ אלון, אשמח לשמוע על שילוב נוסף שלו בארונות?
והאם יש אפשרות לשלב את הארונות למטה הלבנים (אולי להחליף ידיות) או שזה מידי יהיה שישו ושמחו
כל מה שתענו לי אעריך מאד מאד!

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה