מידע שימושי מה קונים לבעל?

יש למישהו רעיון איפה קונים "פיטום הקטורת" על קלף ומה המחיר?

אני מידי פעם (לא סמוך לשום אירוע) פשוט לוקחת מבעלי רשימת דברים שהיה רוצה כמתנה ומשתמשת בזה בשעת הצורך........

ראיתי שעוד לא הציעו לך, קניתי לו פעם 'פיטום הקטורת' על קלף בתוך נרתיק מעור. (זו סגולה לפרנסה)
הוא ממש נהנה!

אני בדיוק רציתי לקנות את זה לבעלי
את יכולה להגיד לי מחיר ואיפה קנית?

יש למישהו רעיון איפה קונים "פיטום הקטורת" על קלף ומה המחיר?
כל סופר סת''ם יכתוב לך
זה עולה מחיר כמו 2 מזוזות
והנרתיק מוכרים בכל חנות לתשמישי קדושה
אבל לקנות קוגם את הנרתיק שהסופר יידע על איזה גודל קלף לכתוב

תלוי אצל איזה סופר
ספרדי או אשכנזי?
אם צריך עזרה בשמחה בפרטי

אולי יום פינוק זוגי כולל ארוחת בוקר (ועיסוי אם הוא אוהב)

תנסי אצל גוטסמן בתורה מציון 14ב'
מייבאת דברים מצוינים ויפים.
בשעות הערב.

שנה שעברה השקעתי ממש.
חודש קודם המתנה כבר הייתה לי מוכנה ומוחבאת.
השנה- מחר יש לו יומולדת!!!! (לבעלי...)
ושום דבר לא מוכן
יש למישו רעיון?
מדובר באברך רציני (וצעיר)
אשמח לכל רעיון!
התקציב הוא עד400 ש" בערך, עם אופציה לחריגות לכל צד.
מנסיון של גבר...
כסא מנהלים טוב לשולחן שבת יעשה לו את זה

אני קיבלתי בקבוק יין טוב, ונהנתי עד הגג!!!
אפשר ערכה לשתיית יין, או בירה טובה.
אפשר איזה 'משקה' אם זה בציבור החסידי...

אכתוב לכם מה קבלתי אני מתנה ליום הולדת
מתאים גם כמתנה לבעל וגם לאישה

מקרר קטן לחדר שינה.
כשזה הגיע - כמעט נפלתי מהכסא
זאת מתנה חבל"ז...

לבעלי יש יומולדת בתקופת החגים, קניתי לו קופסא לאתרוג מעור, עם הטבעה של השם. מהמם ושימושי מאוד!

אכתוב לכם מה קבלתי אני מתנה ליום הולדת
מתאים גם כמתנה לבעל וגם לאישה

מקרר קטן לחדר שינה.
כשזה הגיע - כמעט נפלתי מהכסא
זאת מתנה חבל"ז...
בשביל מה צריך את זה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה