דרוש מידע מה קונים לגננת בחורה?

• הוסף לסימניות
נשבר לי מלחשוב
לא קרמים או תכשיטים

• הוסף לסימניות
תיק
ארנק
מנורת לילה מענינת
ספר -עם החלפה כמובן
בושם

• הוסף לסימניות
אוזניות בלוטוס
מטען נייד
אבזור למחשב
בושם
כד ענק של סוכריות ג'לי!!!

• הוסף לסימניות
יש לי רעיון
@פנינה ריימונד
אולי את עוזרת לי לחפש באלי נרתיק למצלמה עם כיתוב אישי?
היא תאהב על זה

• הוסף לסימניות
סכום- תחליטו אתם, כמה מעוניינים לתת, איפה- פחות משנה, רק שיהיה מגוון של חנויות... ואם היא סגנון שלא נכנס לקניונים למיניהם- אז שיהיה בחנויות חרדיות.
בהצלחה!
מממממ אופציה אחרונה נראה לי
עריכה:
כאילו היא בחורה ועובדת מלא- כאילו זה לא שהיא לא יכולה לפנק את עצמה וכאלה - מרגיש לי מאוד מינורי

• הוסף לסימניות
כד ענק של סוכריות ג'לי!!!
:sick: מקווה שלא התכוונת ברצינות
גיפטקארד עם ברכה חמה
הכי מוצלח שיש!
ותמונה מזכרת מהילד\ה
אבל אל תשקיעו בזה הרבה כסף ולא מידי גדול כי שנה שעברה משהי שאני מכירה קיבלה מילד שהיא מטפלת בו (באופן אישי) מתונה גדולה מודפסת על זכוכית עם ברכה והיה לה ממש חבל על הכסף שהוציאו...

• הוסף לסימניות
תיק

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מכתב חם ומרגש. תמונה אפשר לפתח רגילה או על מגנט. לא נראה לי שיש מה להשקיע מעבר.

עדיפות ראשונה- buyme (או תו הזהב) אם היא הולכת לקניונים.
ספר טוב.
בושם. (עם פתק החלפה! ולזה ספציפית פחות מ100 שקל זה קצת מוזנח.)
אוזניות טובות או רמקול נייד JBL.
מטען נייד מאד שימושי, ויש גם עם תמונות והדפסות בכל מיני מקומות.
תיקין וכד' זה מאד עניין של טעם, אא"כ זה עם פתק החלפה בחנות גדולה כמו המשביר.

• הוסף לסימניות
H885aae706e58467984fd43809cf31d90b.jpg

S2a011eb5e3ec421680ec2a6a29f752ef1.jpg

1685318245659-png.1384989

1685318366719-png.1384992

S165c24f78029422992ee3448d87c602bV.jpg
ק.ש

• הוסף לסימניות
מממממ אופציה אחרונה נראה לי
עריכה:
כאילו היא בחורה ועובדת מלא- כאילו זה לא שהיא לא יכולה לפנק את עצמה וכאלה - מרגיש לי מאוד מינורי
דווקא אני חושת שכמעט כל בחורה תאהב לקבל גיפטקארד.
אפילו אם היא מפרגנת לעצמה הרבה.
ודווקא אלו שמפרגנות לעצמן, תמיד שמחות לקבל עוד...
וגיפטקארד זה משהו שאפשר לנצל אותו בכל מיני תחומים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה