דרוש מידע מה קונים למטפלת למשלוח מנות? (גיל 1/2 שנה)

• הוסף לסימניות
???
מציינת שזה ילד ראשון

• הוסף לסימניות
אני עשיתי עכשיו מפיץ ריח חמוד עם 2 פרלינים ממותגים, על אחד כתוב בהערכה רבה ועל השני פורים שמח ושם המשפחה. וכמובן מכתב מהלב שלדעתי הכי חשוב. זה יוצא ממש קטן אבל לא נראה לי שיש צורך ביותר מזה, צריך להראות תשומת לב וחשיבה והערכה.

• הוסף לסימניות
אם אפשר להתאחד כל ההורים יחד- אז גיפט כארד בצירוף שוקולד (או משהו בסגנון) וכמובן מכתב תודה- בעיניי עדיף.
אם לא- כל דבר שיביע הכרת הטוב. (לא חייבים מתנה. משלוח מנות כפשוטו)

ולענ"ד עדיף לתת דברים מתכלים (דברי מאכל/זר פרחים וכיו"ב), ולא כלי בית, קרמים וכו', שלא תמיד משתמשים בהם והם נערמים במחסן..
לדעתי האישית, כמובן.

• הוסף לסימניות
אם אפשר להתאחד כל ההורים יחד- אז גיפט כארד בצירוף שוקולד (או משהו בסגנון) וכמובן מכתב תודה- בעיניי עדיף.
אם לא- כל דבר שיביע הכרת הטוב. (לא חייבים מתנה. משלוח מנות כפשוטו)

ולענ"ד עדיף לתת דברים מתכלים (דברי מאכל/זר פרחים וכיו"ב), ולא כלי בית, קרמים וכו', שלא תמיד משתמשים בהם והם נערמים במחסן..
לדעתי האישית, כמובן.
אפשרות נוספת אם יש תקציב- לברר מה ישמח את המטפלת (אם יש אפשרות דרך הבעל למשל).
(ספר קריאה חדש לפסח? משחק לילדים שלה? צעצוע מסויים לתינוקות של המשפחתון? שווה לברר)

• הוסף לסימניות
ברכה יפה מעומק הלב,
גיפט קארד לחנויות באיזור שלכם \ שוקולד \ מפיץ ריח עטוף יפה

• הוסף לסימניות
???
מציינת שזה ילד ראשון
מה שנראה לך ובתקציב שלך.

אני רק משתפת שאני קונה בדרך כלל כמה מוצרים בחנות כמו פוקס הום או ללין או מה שיוצא, באזור ה100 ש"ח למטפלת הקבועה ו70 לאחרות (מדובר במעון), בסכום הזה עם מבצעי סוף עונה יוצאים לפעמים מארזים ממש גדולים ויש פתק החלפה לחודש.
מנסיון אישי זיכויים סתם שוכבים לי בארון ומתנות יותר באות לשימוש למרות שאולי הייתי בוחרת אחרת אם הייתי קונה אותן, ולכן יש פתק החלפה למעוניינות

• הוסף לסימניות
אני עשיתי עכשיו מפיץ ריח חמוד עם 2 פרלינים ממותגים, על אחד כתוב בהערכה רבה ועל השני פורים שמח ושם המשפחה. וכמובן מכתב מהלב שלדעתי הכי חשוב. זה יוצא ממש קטן אבל לא נראה לי שיש צורך ביותר מזה, צריך להראות תשומת לב וחשיבה והערכה.
אהבתי ממש. איפה אפשר למצוא פרלינים בבני ברק?
אני זוכרת שבירושלים מצאתי כאלו בחבקוק

• הוסף לסימניות
אהבתי ממש. איפה אפשר למצוא פרלינים בבני ברק?
אני זוכרת שבירושלים מצאתי כאלו בחבקוק
אני מכינה אותם לבד (וגם מוכרת), אבל בטוחה שיש איפה להשיג בחנויות או אצל פרטיות כבר מוכן עם כיתובים כלליים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה