מה קונים?

• הוסף לסימניות
מתנה לבת מצווה,
משהו מקורי ויפה.

תקציב: 80 ש"ח לערך

אשמח לרעיונות, תודה!

• הוסף לסימניות
אלבום עור עם השם: יוצא מאד יפה ואת יודעת שהיא לא קיבלה עוד מליון

• הוסף לסימניות
אני עכשיו קניתי את הספר החדש לנערות "אמא של בנות ישראל" (או משהו כזה) - סיפורים של הרבנית קנייבסקי. ספר מומלץ מאוד - ועכשיו במבצע 29 ש"ח באור החיים.

• הוסף לסימניות
שעון שולחני עם הקדשה אישית

• הוסף לסימניות
תכשיט גולדפליד
ספר קריאה (או אפילו 2 בתקציב הזה)
סדרת טיפוח מינימלית כמו מברשת עם השם מראה וכ' (יש בשי בי-ם)
ארנק ניקי (בגיל הזה זה ממש להיט)
נעלי בית יפות

• הוסף לסימניות
עם אני לא טועה, בחנויות למוצרי עור בגאולה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אהובה ו;794452:
עם אני לא טועה, בחנויות למוצרי עור בגאולה.

ואיפה במרכז הארץ, אני לא מירושלים ולא אגיע לשם בקרוב....

• הוסף לסימניות
תכשיט יפה.
ערכת בישום וטיפוח-תלוי ...
ספר קריאה חדש-תלוי....
זיכוי בחנות מועדפת עליה

תלוי מה היא אוהבת, תחביבים.
למשל אחת שאוהבת לאפות: ספרי אפייה ובישול. כלים מיוחדים לאפיה, תבניות מיוחדות
אם היא אוהבת לתפור: אביזרים וכ'

• הוסף לסימניות
את יכולה לקנות ברובינשטיין רבי עקיבא 60/70 משהו כזה...
אתיכולה בוויסברוד מתנות בבני ברק

• הוסף לסימניות
תכשיט (אם אין לה חורים זה יכול להיות המתנה)
צעצועי ניקי. (ארנק, פח, מחזיקי מפתחות, שמיכה, )
קופסה יפה לתכשיטים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה