כללי מה קורה לאינדיזיין?

• הוסף לסימניות
כל גרירה קטנה של לא משנה מה, סוגרת לי את התוכנה בפרצוף , אוף.
ואל תגידו לי להפעיל את המחשב מחדש... :( :( :(

• הוסף לסימניות
זה קורה בכל המסמכים, או רק במסמך מסויים?
במסמך מסויים? - זה קורה בכל העמודים או רק בעמוד מסויים?
נסה לבודד את הבעיה.

• הוסף לסימניות
זה קורה בכל המסמכים, בכל העמודים בכל מקום ובכל מצב, כל גרירה, בין אם זה טקסט /לינק או סתם עצם. רק הזזה עם החיצים כולל שיפט עובר בשלום

• הוסף לסימניות
מאך איבער די גאנצע זאך
ביי מיר האט דאס פאסיר ווען עס איז דא אפאר פוטנאוטס אויף איין שורה וואס די פראגראם קען נישט לייגען אויף דעם זעלבען עמוד

• הוסף לסימניות
תגב"פ, הוא כותב בפירוש שזה קורה לו בכל במסמכים בכל העמודים ובכל מצב.
ניסית הפעלה מחדש? שחזור מערכת?

• הוסף לסימניות
תסיר התוכנה ותתקין מחדש.
כדי לשמור ההגדרות שלך תכנס ל documents and settings בספריה של השם משתמש שלך יש ספריה מוסתרת בשם Application Data\Adobe\InDesign\Version 5.0 ME\
תעתיק כל מה שיש שם ואחר ההתקנה תחזיר אותם לשם.

• הוסף לסימניות
gchw איזה הגדרות? לא הבנתי מה כתבת

• הוסף לסימניות
השערה -
זה קורה לפעמים כשיש פלוס אדום (טקסט חסר) שלא טופל כיאה וכיאות לבניו של אברהם אבינו.
וסגרת את הקובץ ואח"כ פתחת והוא לא מצליח לשחזר את הטקסט החסר.
ברגע שנוגעים במסגרות שמכילות את התזרים המדובר הוא קופץ וסוגר הכל.
זה קשור?

• הוסף לסימניות
לא נראה לי, כי אמנם יש תיבות טקסט כאלו, אבל זה קורה בכל מקום ודווקא תיבות טקסט זה חצי צרה, כי במקום להזיז- אני עושה הרחבה מצד אחד, והצרה מהצד השני...
אבל הפעלה מחדש של המחשב לא עזר :( רקהסרת התוכנה והתקנתה מחדש? ? ? :( :( ומה יהיה עם כל הסקריפטים, ה "בוקים" וכו'?

• הוסף לסימניות
ניסית כיבוי מחשב והפעלה מחדש?
שוה לנסות שיחזור מערכת ליום לפני הבאג.

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה, אבל השיחזור לא עזר (רק גרם שאין לי אפשרות לכווץ) וזה תוקע לי את העבודה! help

• הוסף לסימניות
כל הסקריפטים, הגדרות חלוניות, העדפות וכו' נמצאים איפה שכתבתי לך תקרא טוב

• הוסף לסימניות
זה מאד מעצבן, באינדיזיין. תוכנה מאד לא יציבה.
גם לי נסגר כל הזמן, בעיקר כשאני מנסה להדפיס ל PDF.
שמתי לב שה CS3 יותר יציב בהרבה.
אולי שווה לעבור?
אני לא יודעת מה אעשה כשתקופת הניסיון תיגמר.
ה CS מזעזע באי יציבותו

• הוסף לסימניות
השאלה היא האם הגרסאות הם לא בטה וכדומה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י gchw;74765:
כל הסקריפטים, הגדרות חלוניות, העדפות וכו' נמצאים איפה שכתבתי לך תקרא טוב
אפשר הסבר בבקשה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה