מה קורה לג'מייל/גוגל?

• הוסף לסימניות
בימים האחרונים כל פעם שאני מדליקה את המחשב הוא מבקש ממני את הסיסמא מספק האינטרנט ואני צריכה לשלוף אותו מאי שם
הגלישה איטיתתתתתתתתתתתתתתתתתת מאוד ומעלה קבצים המוווווווווווווווווווןןןןןןןןןןןןןןןןןן זמן
קורה שכל כרטיסיה שאני פותחת יש שגיאה
כרגע הסתדר אחרי שעשיתי הפעלה מחדש
זכור לי שבשנה שעברה בתקופה זו גם לקח לי המון זמן להעלות קבצים למייל
עוד מישהי נתקלה בזה?

• הוסף לסימניות
זה נשמע יותר קשור לספק האינטרנט או לתשתית ולא ל-google

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י nyb;1782155:
זה נשמע יותר קשור לספק האינטרנט או לתשתית ולא ל-google
אז במקרה כזה אני נופלת בין הכסאות אחרי שכל אחד זורק את האשמה על השני

• הוסף לסימניות
גם אני מצטרפת
האתרים האחרים עובדים מצוין
רק גוגל לכל ענפיו החליטו לעשות בעיות ובקושי לעבוד.

• הוסף לסימניות
כנראה הבעיה הוא באתרים כבדים ולא דווקה בגוגל,
כנראה הבעיה הוא בספק/תשתית

• הוסף לסימניות
נסו עם מחשב אחר.
ייתכן שצריך לאפס את IPv4 וכו'.

• הוסף לסימניות
כנ"ל, יש לו קריזה חדשה
כל פעם שאני מדליקה את המחשב ומנסה להתחבר הוא מבקש ממני את הסיסמא של ספק האינטרנט שרשום לי אי שם וזה ממש מעצבן
עוד מישהי נתקלה בזה?

• הוסף לסימניות
דברתי עם עוד 2 שכנות, כולן ספרו על אותה תקלה
נשמע יותר מאשר בעיה מקומית

עכשיו לדו' גמייל כן נפתח לי, אבל ברגע שאני מנסה לצרף קובץ הוא קורס מיד

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה