מה קורה ללינקים לאחרונה?

• הוסף לסימניות
אני לא מבינה מה קורה לאחרונה בחבילות קליפים שאני מורידה מהאינטרנט, יש המון חבילות שכל החלקים שלה יורדים חוץ מהראשון, וזה מפשל את כל החילוץ.
זה כאילו הוסר ע"י החברה בגלל זכויות והם רצו לגרות אותנו בכמעט כל החלקים חוץ מהחלק העיקרי. בד"כ כל החבילה מוסרת ולא קטע ממנו. נתקלתם בכזה דבר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מרגרינה;481203:
אני לא מבינה מה קורה לאחרונה בחבילות קליפים שאני מורידה מהאינטרנט, יש המון חבילות שכל החלקים שלה יורדים חוץ מהראשון, וזה מפשל את כל החילוץ.
זה כאילו הוסר ע"י החברה בגלל זכויות והם רצו לגרות אותנו בכמעט כל החלקים חוץ מהחלק העיקרי. בד"כ כל החבילה מוסרת ולא קטע ממנו. נתקלתם בכזה דבר?
זה קורה המון, רק הרבה פעמים הם מביאים את אותה חבילה בכמה שרתים, ובשרתים האחרים הלינק הראשון כן עובד, בהתחשב בזה שזה בד"כ אותו מספר לינקים, בד"כ הורדה משרת אחר, תפתור את הבעיה.

• הוסף לסימניות
הבעיה שהרבה חבילות ניתנות להורדה רק משרת אחד. כנראה המצב אבוד.

• הוסף לסימניות
לפחות לא בלינק האחרון.....

• הוסף לסימניות
חבר'ה אני לא יודע מאיפה אתם מורידים אבל כשאני מוצא חבילת הורדה אז או שכל הלינקים תקינים או שכולם שבורים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה