עזרה מה קורה למחשב שלי?

• הוסף לסימניות
לקחת קובץ pdf
קליק ימני
מאפיינים
מופיעה שם שם התוכנה לפתחית הקובץ ומצד שמאל יש שינוי לוחצים עליו בוחרים את התוכננ הרצויה
החל
אישור
זה מה שיש אצלי--
וזה עדין פותח לי רק דרך גוגל..
(אם אין אינטרנט לא נפתח לי..)
1639864469966.png

• הוסף לסימניות
תחזרי לקובץ באינטרנט ותורידי שוב
מוריד רגיל
כשאני מנסה לפתוח קובץ שכבר הורדתי למחשב- מההורדות
הוא כותב את זה
1639864678050.png

אם אני פותחת באמצעות גוגל הוא נותן לי
ואני לא רוצה...

• הוסף לסימניות
לי הקבצים הקודמים שירדו חזרו להיות עם סמל של pdf..
פשוט לחצתי על כל קובץ הוא פתח לי אותו באינטרנט וביצעתי שוב הורדה
מוריד טוב כקובץ pdf

• הוסף לסימניות
לי הקבצים הקודמים שירדו חזרו להיות עם סמל של pdf..
פשוט לחצתי על כל קובץ הוא פתח לי אותו באינטרנט וביצעתי שוב הורדה
מוריד טוב כקובץ pdf
יורד לי רגיל
1639865245189.png

אבל נפתח רק בגוגל עם אינטרנט...

• הוסף לסימניות
כשאני מנסה לפתוח קובץ שכבר הורדתי למחשב- מההורדות
הוא כותב את זה
צפה בקובץ המצורף 1025801

אם אני פותחת באמצעות גוגל הוא נותן לי
ואני לא רוצה...
זה מוגדר לאקרובט כמו שצריך
אבל יש לכם בעיה בתוכנת האקרובט שהיא נפגמה
צריך לסדר אותה וזה יסתדר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה