עזרה שינוי באקסל של הגמחים של הוויז - דחוף!!

• הוסף לסימניות
שלום וברכה
קרוב משפחה ביקש ממני עזרה דחופה
מישהו יצר קובץ אקסל של גמחים של וייז בכל הארץ,
והכניס את המספר של בן המשפחה...
אין לו גמ"ח וייז (היה לפני הרבה שנים)
והוא מקבל כל יום עשרות טלפונים, שזה עוגמת נפש גדולה גם לו וגם למי שמחפש וייז,
אין אפשרות להכנס לקישור הנ"ל אם לוחצים עליו הקובץ יורד למחשב,
אם מישהו יודע למי אפשר לפנות ע"מ להוריד את המספר שלו מהקובץ....
תודה רבה רבה

• הוסף לסימניות
מה הקישור?

• הוסף לסימניות
מצרפת את הקישור
זה פורסם בפרוג ולכן אני שואלת כאן...

הלינק הוא לתיקייה באתר שמאחסנת קבצים שמשתמשים העלו כקובץ מצורף לפוסט.
אני חושב שכדאי לחפש את פוסט המקור, ולבקש מאחד המנהלים למחוק אותו.
כמובן שמי שכבר הוריד את הקובץ ושמר לעצמו וכן העביר הלאה... אין דרך להגיע לכולם (עיינו ערך 'חקירה אפידמיולוגית' מימי הקורונה). והוא רחום וכו'.

• הוסף לסימניות
הלינק הוא לתיקייה באתר שמאחסנת קבצים שמשתמשים העלו כקובץ מצורף לפוסט.
אני חושב שכדאי לחפש את פוסט המקור, ולבקש מאחד המנהלים למחוק אותו.
כמובן שמי שכבר הוריד את הקובץ ושמר לעצמו וכן העביר הלאה... אין דרך להגיע לכולם (עיינו ערך 'חקירה אפידמיולוגית' מימי הקורונה). והוא רחום וכו'.
לא הצלחתי למצוא את המקור
אם מישהו יצליח ויעלה לכאן את הקישור אשמח מאוד

• הוסף לסימניות
זה הבעיה עם כל המאגרים הפיראטיים...

• הוסף לסימניות
זה פורסם בפרוג ולכן אני שואלת כאן...
אשתף בבחינת 'צרת רבים חצי' וכו'
במספר הקודם שלי, איזשהו סמינר גדול מאוד מאוד הקליד בטעות את המספר שלי כמספר של אחת המורות הנערצות באלפון שהודפס בכמה אלפי עותקים(!).
הטעות התבררה הרבה אחרי שהאלפונים כבר הגיעו ליעדם, ולא היה אפשרות לאסוף\לתקן את הטעות. מדובר בקהילה שבזמו אימייל או קבוצה קולית היו מוקצה גמור.
וכך סבלתי שוב ושוב ושוב כמה פעמים בכל יום משיחות טלפון, בהם אני צריך להסביר למה אני לא המורה X, ומה המספר שלה, ולא - אני לא יודע מי היא או מה המספר שלה, וכו' וכו'.

נ.ב. אחרי שנה +\- ובעצה של חבר, אמרתי לנסות להשיג המספר הנכון, כדי להפנות את כל הפונות ישירות אליו. אך כל ניסיון שלי להגיע אל הסמינר ולבקש מספר תקין נענו ב'לא' מוחלט. ואולי הקלדת המספר שלי במקום של המורה הנ''ל, לא הייתה טעות. ואתמה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה