כלומר עוגיות? ניסיתי לא עזרזה אכן קורה לעיתים קרובות, לאחרונה.
אך בדקתי עכשיו, והכל תקין.
אולי תנקי זיכרון מטמון.
ניסיתיתנסי גלישה בסתר
על איזה שירות הוא כותב לך?כבר שבועיים לפחות שהוא כותב לי זמנית לא ניתן לספק את השירות מה עושים
לאאת נכנסת דרך מועדפים?
לא, יש לי סימון שיש לי הודעה (בפעמון) ושםעל איזה שירות הוא כותב לך?
על הוראת קבע???
לא הבנתי, איך לך אפשרות להיכנס כלל לאזור האישי שלך?לא, יש לי סימון שיש לי הודעה (בפעמון) ושם
אני יכולה להכנס לחשבון לדף הבית כל שאר הדברים לא עובדיםלא הבנתי, איך לך אפשרות להיכנס כלל לאזור האישי שלך?
אני לא יכולה לעשות העברה זה אפילו לא נלחץ ליכשיש כאלה הודעות, דבר ראשון יש מרכז תמיכה טלפוני של בנק הפועלים,
אבל כדאי לנסות להיכנס לפעולה שמבקשת זיהוי, כגון העברה לחשבון אחר, ולאחר זיהוי הטלפוני, לנסות שוב לבצע את שאר הפעולות,
בהצלחה...
מאן דהו באיזשהו פורום סיפר שהיתה לו את הבעיה הזו, והוא התקשר אליהם, והם פשוט אמרו לו שהוא הראשון שהפונה אליהם ואין להם מושג ובלה בלה.כשיש כאלה הודעות, דבר ראשון יש מרכז תמיכה טלפוני של בנק הפועלים,
גם לי זה היה כך תקופה ארוכה, עד שפניתי לתמיכה טכנית שלהם,לי היה את זה תקופה ארוכה
עד שקלטתי שזה קורה כשאני נכנס דרך הקיצור דרך שהיה לי בדפדפן
כנכנסים מחדש בלי קיצור דרך, זה גם קורה?
לא אני לא צריכה לשלם ארנונה וחשבון לא מעוקל זה האתר לא תקיןאולי יש לכם עיקול של החשבון בגלל אי תשלום ארנונה [עכשיו זה הזמן שהם מעקלים].
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים