דרוש מידע מה קורה עם ההריסות בתי כנסת ב"ב

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אין פוצה פה ומצפצף נכון שיש הגזמות של הרחבות אבל כמה מקומות חשובים עם זיכוי הרבים גדול פשוט נחרבו בשבוע האחרון איה עיר התורה והחסידות, זיו יהודה בקרית הרצוג נחרב ברובו ביטלו שיעורים של תשב"ר שכל שנה מסיימים ש"ס בשביל לבנות..
איזה אומץ ממש הזמן המתאים חורבן הבית

• הוסף לסימניות
דובר שהם נותנים קנסות
כמו שנתנו לסאדיגורא מעל מיליון ש''ח קנס
א''כ למה צריך לשבור..?

• הוסף לסימניות
הערב הרסו הכל, גם את היציקה שבנו בעבר.

• הוסף לסימניות
מישהו יכול לעשות לי סדר מי נגד מי?
האם זה רק לא "חוקי" כלומר בלי הסדרה עם רשיון,
או שזה מעבר? למשל על שטחים פרטים

ולפני שאתם צועקים עלי
עם כל הכאב הענק והזעזוע מעצם המעשה שכואב גם לי שהורסים בתי כנסת בשנת תשפ"ה בארץ ישראל
האם זה גזילת כבשת הרש על אמת, או שיש כאן צדדים נוספים בתמונה?

• הוסף לסימניות
לענ''ד כך
בפשטות זה נבנה על שטח ציבורי
אבל אם זה היה בהכנ''ס ליטאי/ ספרדי/חסידי
הייתי יותר מבין את ההורסים כיון שזה השתלטות לצורך מגזר מסוים
שכידוע פה בעירנו כל דאלים [בעיריה] גבר
אבל זיו יהודה זה שייך לכולם ומשמש ציבור גדול
כך שאני לא בטוח שגינה היה יותר טוב

• הוסף לסימניות
ולפני שאתם צועקים עלי
עם כל הכאב הענק והזעזוע מעצם המעשה שכואב גם לי שהורסים בתי כנסת בשנת תשפ"ה בארץ ישראל
האם זה גזילת כבשת הרש על אמת, או שיש כאן צדדים נוספים בתמונה?
אם מישהו היה בונה לך בסלון בית כנסת והמשטרה היו הורסים גם היית כואב ומזועזע ?
מי שבנה לא חוקי הוא אחראי להרס ולא מי שהרס!
ככה פשוט!

• הוסף לסימניות
בחנוכה הרסו לחסידות מילאען את הבית כנסת.
כל חברי הכנסת והמועצה וכו' בשקט...
לא הרסו להם בית כנסת
קישקושים
היה מאחורי הבית כנסת שלהם מבנה קרוואן ששימש את הפועלים שבו את הבניינים בפרויקט
והם השתלטו עליו ועשו שם חדר לאדמו"ר ועוד כמה חדרונים כאלו
ואת זה הרסו
לא בית כנסת

• הוסף לסימניות

סקר שטחי ציבור בעיר בני ברק​

הרשות לאכיפה במקרקעין ביצעה לאחרונה סקר שצ"פים (שטחים ציבוריים פתוחים) בעיר בני-ברק. מהסקר עולה שלמעלה משליש מהשצ"פים ובכל השכונות בעיר שבהן יש שטחי ציבור, ישנן עבירות בנייה המהוות פגיעה משמעותית בשצ"פ ולעיתים אף סכנה לציבור. מדובר בתופעה חמורה וחסרת תקדים ברמה הארצית!​

סוג:
פרסומים
מספר:
שטחי ציבור בני ברק
תאריך פרסום:
05.01.2025
תאריך עדכון:
08.01.2025

בני ברק_8.01.25.png
נתוני שכונות.jpg

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה