מה קורה עם הצבא???

• הוסף לסימניות
ברור שהכל מאת ה', אבל מה מדברים, מה התוכניות, מתי הפסקת אש? אם בכלל בכל מקרה מה כרגע מבחינת המבצע, איפה אוחזים?
בכל מקרה אצלינו שקט ב"ה (אפילו שאני פוחדת ללכת לישון ולקום לאזעקה... יש לי טראומות ממלחמת לבנון השניה...) אז אתם מוזמנים לצפון אפילו קולות של מסוקי קרב ובומים על קוליים אין כאן (מה שיש בשגרה רגילה) אז אני חושבת שלכאורה המצב רגוע פה...:rolleyes:

• הוסף לסימניות
תזכורת מהאשכולות ליד:

היום, בעידן האינטרנט, כל המידע הופך לנגיש יותר - המידע שאנחנו מקבלים אבל גם המידע שאנחנו מוסרים..

הנה כמה כללים קריטיים, שאם נשמור עליהם, נמנע הרבה הרבה צער ואסונות!
בבקשה תיישמו, ותעבירו הלאה:

1. אסור לפרסם מידע שעלול לפגוע בביטחון המדינה, לסכן את חיילי צה"ל או את שאר אנשי מערכת הביטחון, לגרום נזק מודיעיני וביטחוני.

2. אסור לפרסם תמונות של חיילי יחידות מיוחדות רגישות מבלי לטשטש את פני הלוחמים, ושאר פרטים בתמונה העלולים להסגיר מידע סודי ומסווג על היחידה.

3. אסור לפרסם את שמות הבסיסים שבהם מוצבות/מתאמנות יחידות צה"ל.

4. יש להמנע מפירסום מספרי היחידות (דוגמא, סיירת מטכ"ל יחידה מספר 000 - המספר הינם להדגמה בלבד).

5. אין לציין סד"כ (=סדרי כוחות), תורות לחימה של צה"ל, שמות מפקדים/קצינים/לוחמים, אמל"ח מסווג, מבצעים מסווגים של יחידות צה"ל.

6. חל איסור גורף לגבי אזכור שטחי אימונים, שמות מפקדים שלא הוזכרו בתקשורת, אמצעים מיוחדים, נשקים וציוד, פעולות צה"ל שלא פורסמו באמצעי התקשורת, מסלולי הכשרה מפורטים, הכשרות מיוחדות וקורסים- בדגש על יחידות מיוחדות.

7. חל איסור לציין על מיקום נפילה בעיר או ישוב מתחת ל 30 אלף תושבים לדוגמה : עם טיל נפל בישוב יד מורדכי אשר נמצא בשטח תחומה של מועצה אזורית חוף אשקלון - דיווח זה הוא עבירת בטחון שדה , אך אם ידווח כי היה נפילה בשטח מועצת חוף אשקלון דייוח זה מאושר.

לגבי ערים מעל 30 אלף תושבים , מותר לציין את שם העיר אך אסור באופן גורף לציין את הכתובת שכונה או כל דבר אשר מגדיר את מיקום הנפילה. לדוגמה: נפילה בבאר שבע באזור א - הינו עבירת בטחון שדה , אך נפילה בבאר שבע הינה דבר מאושר.

החוקים על נפילות חלים גם על יירוטים.

שנשמע רק בשורות טובות..

• הוסף לסימניות
זה לא בדיוק הולך להיגמר, רק הלילה רוצים להיכנס קרקעית לעזה.
בשורות טובות.

• הוסף לסימניות
הכלל הוא פשוט:
שקט נענה בשקט
כלומר - אם אנחנו נשמור על שקט בלי ברברת
יהיה לאוייב פחות מידע ויהיה לנו יותר שקט..

• הוסף לסימניות
קצת פחות סקרנות,
קצת פחות למצוץ מידע ולהעביר אותו מאחד לשני...

ולהזכירכם,
הבעיה במלחמת לבנון האחרונה התקשורת המודרנית שלנו היתה יעילה לאויב יותר מהרבה אמצעי ריגול שונים ומשונים, חבל שהיום אין צנזורה כמו פעם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;895122:
הכלל הוא פשוט:
שקט נענה בשקט
כלומר - אם אנחנו נשמור על שקט בלי ברברת
יהיה לאוייב פחות מידע ויהיה לנו יותר שקט..

;)אז עבדול היה סוכן כפול?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילה בסלע;895264:
טול קורה מבין עיניך...
טול חומת בטון מבין עיניך:D

• הוסף לסימניות
צחק צחק
העדכון שלך כבר בכותרות,
תקשיב מה מדברים על עבדול,
(להפיג את המתח);)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ROT;895271:
צחק צחק
העדכון שלך כבר בכותרות,
תקשיב מה מדברים על עבדול,
(להפיג את המתח);)
רק כדי לעדכן אותי:
מה מדברים על עבדול?, איזה עבדול, ולמה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י קקטוס;895283:
רק כדי לעדכן אותי:
מה מדברים על עבדול?, איזה עבדול, ולמה?

הגילגול הקודם של קקטוס לא היה עבדול?

• הוסף לסימניות
היה עבדול
(ההסבר על כך - פתלתל ומייגע)
אך לא הבנתי מיהו העבדול המדובר (הזה שבכותרות של רוט)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שושיה;895068:
ברור שהכל מאת ה', אבל מה מדברים, מה התוכניות, מתי הפסקת אש? אם בכלל בכל מקרה מה כרגע מבחינת המבצע, איפה אוחזים?
בכל מקרה אצלינו שקט ב"ה (אפילו שאני פוחדת ללכת לישון ולקום לאזעקה... יש לי טראומות ממלחמת לבנון השניה...) אז אתם מוזמנים לצפון אפילו קולות של מסוקי קרב ובומים על קוליים אין כאן (מה שיש בשגרה רגילה) אז אני חושבת שלכאורה המצב רגוע פה...:rolleyes:

עדכון:

צה"ל תקף עשרות יעדי שיגור בעזה

בגל תקיפות נוסף ונרחב ברצועה - מהאוויר ומהים - הופצצו כ-70 אתרי שיגור שנועדו לירי רקטות לישראל. בנוסף, הותקפו חוליות מחבלים שהיו מעורבות בירי ליישובי הדרום. בצה"ל מבקשים לגייס 30 אלף אנשי מילואים כדי להיערך לפעולה קרקעית

מתן חצרוני, כתב חדשות 2 באינטרנט | חדשות 2 | פורסם 15/11/12 22:53

צה"ל פתח הערב בגל תקיפות נוסף ונרחב ברצועת עזה, במהלכו הופצצו כ-70 עמדות שיגור תת-קרקעיות שנועדו לירי רקטות לעבר יישובי ישראל. המטרות שהותקפו אותרו על פי מודיעין מדויק, שנאסף במשך חודשים ארוכים. מדובר צה"ל נמסר כי זוהו פגיעות מדויקות במטרות. הפלסטינים מדווחים על שני הרוגים בתקיפה מהאוויר של כלי רכב שנסע בעזה.
במקביל לפגיעה באתרי השיגור תקפו כלי טיס של חיל האוויר מספר חוליות מחבלים, שהיו מעורבות בביצוע ירי תלול מסלול. לוחמי ספינות חיל הים ביצעו ירי לעבר מטרות בקו החוף של רצועת עזה השייכות לארגון חמאס.
בצבא הדגישו כי מטרת המהלך היא העמקה משמעותית של הפגיעה ביכולות השיגור של ארגוני הטרור מהרצועה."רצועת עזה הפכה לבסיס איראני קדמי והיא מעמידה את אזרחי מדינת ישראל תחת ירי טילים וטרור בלתי נסבלים", נמסר בהודעת דובר צה"ל. "צה"ל נחוש וימשיך לתקוף יעדים המהווים בסיסים לטרור כנגד אזרחי מדינת ישראל".

"תוקפים באופן נחרץ שמסב נזק ניכר"
מאז תחילת הפעולה הצבאית, הותקפו כבר כ-320 יעדים ברצועת עזה. בנוסף מספרים בצבא כי זוהו יותר מ-270 נפילות בשטחי ישראל מאז הפעולה. כמו כן, נרשמו מעל 130 יירוטים מוצלחים של רקטות על ידי מערכת "כיפת ברזל".
במקביל, ביקש הערב צה"ל אישור לגייס 30 אלף אנשי מילואים. "ראש הממשלה ושר הביטחון אישרו להרחיב את היקף גיוס המילואים כדי להיערך לכל האופציות", אמר דובר צה"ל תא"ל יואב (פולי) מרדכי, שהעביר מסר מאיים לראשי חמאס ויתר ארגוני הטרור בעזה: "על כל זוטר עד בכיר ברצועה להיזהר מאוד. יש פה החלטה נחושה שהתחילה בעיתוי הנכון. היא סדורה, מתוכננת וקיבלה אישור".
דובר צה"ל הבהיר כי "אין מדינה שתסבול פגיעה באזרחיה, ולכן אנו תוקפים באופן נחרץ שמסב נזק ניכר. טילים ארוכי טווח שהוחבאו במרתפים תת-קרקעיים נפגעו בצורה קשה מאוד".

מקור: http://www.mako.co.il/news-military...b31004.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=565984153

• הוסף לסימניות
חדשות מהצפון... רגוע פה, אתפ מוזמנים...
מה קורה להיום? אם זו בעיה לכתוב כאן כמו שכתבו לי אתמול שילחו לי באישי (כולי תקווה שאיזה חמאסניק לא יוכל להכנס להודעות האישיות שלי, כי אם אתה נכנס חמאסניק, הפצצה בדרך אליך!:D)) זה חשוב לי כי אין לי שום צורת תקשורת, לא עיתונים, לא אינטרנט פתוח, לא רדיו רק בעל שחוזר מהכולל אחרי הניתוחים שחברים שלו מדסקסים וזה מה שאני שומעת, אז לפעמים הנתונים סותרים...:rolleyes:

• הוסף לסימניות
עדכון:

מטחים כבדים לדרום: צה"ל נצר את האש בשל ביקור ר"מ מצרים בעזה

אחרי לילה של פעילות מאסיבית ברצועה, התפוצצו בשטח ישראל שבע רקטות - שתיים מהן פגעו בבתי מגורים. איש לא נפגע. במערכת הביטחון הוכרז על הפסקת הפעילות הצבאית למשך שלוש השעות שבהן יימשך ביקור הבכירים המצריים בעזה

כתבי חדשות 2 | חדשות 2 | פורסם 16/11/12 09:01

מבצע "עמוד ענן" נכנס הבוקר ליומו השלישי במטחים כבדים שנורו מהרצועה לעבר כל גזרת הדרום. בית מגורים ביישוב במועצה האזורית שער הנגב ספג פגיעה ישירה של רקטה. איש מבין הדיירים במקום, שנשמעו להנחיות פיקוד העורף, לא נפגע - אולם למבנה נגרם נזק כבד. זמן קצר אחר כך התפוצצה רקטה אחרת סמוך לבית מגורים באשדוד. גם במקרה זה לא נפגע איש. חמש רקטות אחרות נפלו בשטחים אחרים.
במהלך הלילה קיים צה"ל פעילות מאסיבית ברצועת עזה - ובסך הכל תקף 150 יעדים של ארגוני הטרור שם, באמצעות כלי טיס של חיל האוויר ובירי ספינות קרב של חיל הים. עד עלות השחר נשמר ביישובי הדרום השקט היחסי, שהופר - כאמור - במטחים כבדים.

ראש ממשלת מצרים הגיע לעזה - ישראל תינצור האש
ראש הממשלה, בנימין נתניהו, החליט הבוקר להיענות לבקשת קהיר ולהפסיק את הפעילות הצבאית ברצועה למשך שלוש השעות שבמהלכן יבקר בה ראש ממשלת מצרים, הישאם קנדיל. עם זאת, הובהר כי האש תישאר נצורה כל עוד לא יהיה ירי מהרצועה לשטח ישראל.
קנדיל יצא לרצועה בשליחות נשיא מצרים, מוחמד מורסי. עם חברי המשלחת בראשותו נמנים גם שר הבריאות בקהיר וצוות יועצים שיציעו למארחיהם מחמאס ציוד, תרופות ומחוות תמיכה.

מקור: http://www.mako.co.il/news-military...b31004.htm&sCh=3d385dd2dd5d4110&pId=565984153

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה