- הוסף לסימניות
נכתב ע"י נוי;1404069:קבלנו.
העלות:60 שקלים.
ברוך המקום בזול.
נוי, חשבתי שאת לא שולחת לצהרונים...
בבני ברק קיבלנו היום הודעות
60 ש"ח בגנים
20 ש"ח בכיתות א' ב'
ישתבח הבורא לעד. ליומיים בשבוע שאני מסימת מאוחר זאת הצלת נפשות כפשוטה.
נכתב ע"י נוי;1404069:קבלנו.
העלות:60 שקלים.
ברוך המקום בזול.
מה יש לי להגיד בנושא? ברור שאני מעדיפה לשלם כמה שפחות.נכתב ע"י שיר המעלות;1405053:שמעתי שיחלקו טפסים בימים הקרובים בגני ילדים. ורוצים 100 ש"ח. 60 לרשת המפעילה ועוד 40 למוסד עצמו. גם שנה שעברה שזה היה בחינם שילמנו למוסד 40 ש"ח. לחודש
מה דעתכם?
שמחתי לטובת מי שחייבים לשלוח ונאנקו תחת עול התשלומים למפעילות פרטיות בינתיים עד ש...נכתב ע"י אסתר;1404767:נוי, חשבתי שאת לא שולחת לצהרונים...
נכתב ע"י מגה;1404297:הבן שלי בכיתה א' קיבל היום דף רישום לצהרון במחיר של 20 ש"ח לחודש
נכתב ע"י l222;1405877:מאיפה את?
האם בבית שמש נפתחו צהרונים במקום כלשהוא..?
נכתב ע"י צבי 554;1404080:אם אפשר בבקשה קצת להחכים אותי.
מה זה אומר בפועל 'צהרון'?
נכתב ע"י hilav;1407878:היום קיבלנו דף מהגן (בנים), המחיר: 80 ש"ח לת"ת(עבור 'הוצאות שלא מתוקצבות') + 60 ש"ח לחברה המפעילה,
נראה לכם נורמלי?? לזה קוראים 'יום-לימודים-ארוך-בחינם'??
נכתב ע"י חיה 92;1407884:בעיקרון משרד החינוך קבע שהצהרונים יעלו מקסימום 60 ש"ח.
זה שהמוסדות לימוד גובים מחיר נוסף זה ממש לא בסדר...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: מה זה20, ניק 139167, אמיליה ועוד 16 משתמשים19 //