מס הכנסה לא קשור ליועץ מס?כי היא טוענת שזה קשור למס הכנסה ולא אליה
בעלי לא קבל שקל מבטו"למס הכנסה לא קשור ליועץ מס?
בלי לדעת בדיוק קשה לייעץ. מה שבטוח זה שלמס הכנסה יש את כל ההכסות מביטוח לאומי. תוציאי קודם מהאיזור האישי של שניכם את האישורים מביטוח לאומי על ההכנסות ותצליבי
זה מה שמעצבן אותי...בעקרון זה לא אמור להיות ככה , היא אמורה לקחת אחריות על הגשת הדוח וקליטה נכונה של מס הכנסה , בהחלט יכול להיות שמס הכנסה טועים , זה קורה הרבה ובשביל זה יש את האחריות של בעל המקצוע שיבדוק ויטפל, אחרת היית עושה את זה לבד.
לכולם יכולות להיות טעויות. מה שכן אם היא לא נותנת שירות .. זה כבר נקודה למחשבה.עוברים ליועצת מס אחרת![]()
מה זאת אומרת??? את לא יכולה להגיד שהיתה טעות ולהביא שומה מתוקנת??אבל כן נגרם לי נזק
כי בארנונה למשל,
לא מעניין אותם שעוד חצי שנה יתקנו לי את השומה
תכל'ס לא קבלתי השנה שום הנחה
וזה לא ניתן לשינוי
תעברי ליועצת מס חדשה, ותסכמי איתה שהיא מטפלת גם בתיקון הזה.זה מה שמעצבן אותי...
אין לי בעיה להגיש לבד
אבל רציתי שהכל יהיה מסודר וברור
ועכשיו אין לי עם מי לדבר....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים