מה קורה עם פורום נתיב?

• פותח הנושא N.O
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מישהו יודע מה קורה? לא עולה לי ממוצ"ש...
גם לכם?

• הוסף לסימניות
מה שאני יודעת זה שנתיב לא פעלה לי אתמול במשך הצהרים עד שעות הלילה...
זה היה סיוט... לא קיבלתי מיילים מלקוחות ועוד כמה הפסדים!
אוף! דווקא אתמול בשיא הלחץ.

• הוסף לסימניות
גם אני הייתי באותה סירה...
אבל אצלי המייל נפתח! (אני מדברת על ג'ימייל).

• הוסף לסימניות
כנ''ל.
היתה להם תקלה אתמול, לא היה לי אינטרנט ממוצ''ש ועד הערב.

• הוסף לסימניות
התקלה נכון לעכשיו עדיין קיימת
חוצפה של שירות
צריך לעשות עצומה שלפחות לא נשלם את המנוי החודשי הקרוב

• הוסף לסימניות
זה הודעת נתיב :

!לקוחות יקרים

.תחילה אנו רוצים להתנצל בפניכם על התקלה
,אנו חשים חובה עמוקה לתת שירות זמין מיידי וקבוע לכם, קהל לקוחותינו
,'אשר יותר מאשר אתם לקוחות אתם שותפים למפעל של קידוש ה
,לצערינו נתקלנו בתקלה שאינה צפויה
.ומחובתינו כחברה למסור לכם דיווח על המתרחש
.בשעות הלילה של מוצ''ש התרחשה תקלה חמורה בשרת הראשי של נתיב המשמש להתחברות למערכת ולאתר נתיב, התקלה הייתה פתאומית ולא הייתה ניתנת לצפיה מראש
.תקלה זו אילצה אותנו להשבית לחלוטין את השרת ולהפעיל שרת גיבוי
טכנאי נתיב עמלו סביב השעון על מנת לאפשר חזרה לשיגרה עם בוקר דבר שלמרות כל המאמצים לא צלח
בשעה 10 בבוקר הצלחנו להפעיל את שרת הגיבוי ואכן האתר חזר לעבוד וכן מערכת ההתחברות של תוכנת נתיב. אולם כיון שכל הלקוחות ניסו להתחבר בו זמנית נוצר עומס רב על השרת והעומס עליו גרם לאיטיות רבה. דבר זה גרם לכך שגם לקוחות שהצליחו להתחבר למערכת לא הצליחו לקבל את רשימת האתרים המאושרים להם.
על מנת להפחית את העומס על השרת צמצמנו את הפעולות שלו וכן צמצמנו באופן זמני את רשימת האתרים שכל לקוח מקבל והסרנו את רשימת אתרי ברירת המחדל הפתוחים לכלל הלקוחות. שינוי זה הינו זמני והוא יחזור למצבו הקודם בסיום האירוע
חברת נתיב רכשה שרת חדש וחזק יותר ואנו עובדים בשעות אלו על מנת להפעיל אותו ולחזור לשיגרת עבודה מלאה
ברור לנו שמצב זה גרם לכם לעוגמת נפש ואף במקרים מסוימים להפסד כספי. חברת נתיב פועלת מזה 9 שנים ותקלה מסוג זה מעולם לא התרחשה ולא היה צפוי שתתרחש וכאמור אנו עושים את מירב המאמצים להביא לסיומה

בתקווה להבנה
ותודה על סבלנותכם
צוות נתיב

• הוסף לסימניות
כולנו בנ"א
הכל יכול לקרות
מעצבן מאד המקרה אבל לכולנו יכול להיות כאלו מקרים דומים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תחפושת;971514:
התקלה נכון לעכשיו עדיין קיימת
חוצפה של שירות
צריך לעשות עצומה שלפחות לא נשלם את המנוי החודשי הקרוב

נכון לשעת התגובה התקלה הסתיימה
כנראה זה בעיה נקודתית אצלכם.

• הוסף לסימניות
סוף סוף חזר.......
לי לא היה רשת מראשון בבוקר ועד עכשיו!

• הוסף לסימניות
ואצלי בכלל לא היה שום תקלה, ב"ה.

• הוסף לסימניות
מאז שהתחברתי לנתיב, זה כמה שנים, אני לא זוכרת שהיתה תקלה כזו.
זו תקלה נדירה שיכולה לקרות לכל אתר...
כך שזה צל"ש גדול וסיעתא דשמיא גדולה.

וזו ההזמנות להודות לנתיב על המאמצים המושקעים, השירות המיוחד,
ושב"ה החסימה עובדת מצויין כל השנה ללא תקלות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ROT;971550:
זה הודעת נתיב :

!לקוחות יקרים

.תחילה אנו רוצים להתנצל בפניכם על התקלה
,אנו חשים חובה עמוקה לתת שירות זמין מיידי וקבוע לכם, קהל לקוחותינו
,'אשר יותר מאשר אתם לקוחות אתם שותפים למפעל של קידוש ה
,לצערינו נתקלנו בתקלה שאינה צפויה
.ומחובתינו כחברה למסור לכם דיווח על המתרחש
.בשעות הלילה של מוצ''ש התרחשה תקלה חמורה בשרת הראשי של נתיב המשמש להתחברות למערכת ולאתר נתיב, התקלה הייתה פתאומית ולא הייתה ניתנת לצפיה מראש
.תקלה זו אילצה אותנו להשבית לחלוטין את השרת ולהפעיל שרת גיבוי
טכנאי נתיב עמלו סביב השעון על מנת לאפשר חזרה לשיגרה עם בוקר דבר שלמרות כל המאמצים לא צלח
בשעה 10 בבוקר הצלחנו להפעיל את שרת הגיבוי ואכן האתר חזר לעבוד וכן מערכת ההתחברות של תוכנת נתיב. אולם כיון שכל הלקוחות ניסו להתחבר בו זמנית נוצר עומס רב על השרת והעומס עליו גרם לאיטיות רבה. דבר זה גרם לכך שגם לקוחות שהצליחו להתחבר למערכת לא הצליחו לקבל את רשימת האתרים המאושרים להם.
על מנת להפחית את העומס על השרת צמצמנו את הפעולות שלו וכן צמצמנו באופן זמני את רשימת האתרים שכל לקוח מקבל והסרנו את רשימת אתרי ברירת המחדל הפתוחים לכלל הלקוחות. שינוי זה הינו זמני והוא יחזור למצבו הקודם בסיום האירוע
חברת נתיב רכשה שרת חדש וחזק יותר ואנו עובדים בשעות אלו על מנת להפעיל אותו ולחזור לשיגרת עבודה מלאה
ברור לנו שמצב זה גרם לכם לעוגמת נפש ואף במקרים מסוימים להפסד כספי. חברת נתיב פועלת מזה 9 שנים ותקלה מסוג זה מעולם לא התרחשה ולא היה צפוי שתתרחש וכאמור אנו עושים את מירב המאמצים להביא לסיומה

בתקווה להבנה
ותודה על סבלנותכם
צוות נתיב

מענין שאני לא קיבלתי כזו הודעה....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוך;971595:
מענין שאני לא קיבלתי כזו הודעה....
כשאת פותחת את דף הבית של נתיב יש לך הודעה בכותרת
"הודעה חשובה לקהל לקוחותינו"

• הוסף לסימניות
אצלי עוד לא הסתדר.
פתוח לי רק הג'מייל והשאר חסום.
מה זה יכול להיות?
אני כותבת עכשיו ממחשב אחר...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זוהר טל;971666:
אצלי עוד לא הסתדר.
פתוח לי רק הג'מייל והשאר חסום.
מה זה יכול להיות?
אני כותבת עכשיו ממחשב אחר...

גם לי היו אתרים חסומים כמו פרוג ג'מבו מייל,
תלחצי על בקשת פתיחה לאתר,
עצה:
תבקשי קודם את כל האתרים ואז תצאי ותכנסי פעם אחת,
זה אמור להתאשר לך אוטומטית תוך דקה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיוך;971683:
גם לי היו אתרים חסומים כמו פרוג ג'מבו מייל,
תלחצי על בקשת פתיחה לאתר,
עצה:
תבקשי קודם את כל האתרים ואז תצאי ותכנסי פעם אחת,
זה אמור להתאשר לך אוטומטית תוך דקה...
לא הבנתי
איך אני מבקשת את כל האתרים?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זוהר טל;971687:
לא הבנתי
איך אני מבקשת את כל האתרים?

את מבקשת כל אתר בנפרד, אבל כדי שלא תצאי ותכנסי כל פעם כשפתחת אתר, תנסי קודם את כל האתרים שאת צריכה, תלחצי על כל אחד לפתיחה, תקבלי מלא הודעות במייל שאת צריכה להכנס ולצאת כדי שזה יפעל, וכשתסיימי לבקש, תצאי ותכנסי פעם אחת,
הבנתוש?

• הוסף לסימניות
הודעה להלילה מאתר נתיב

קבצים מצורפים

• 2013-03-11_231111.png
    KB 45.5 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
אני חושבת שחברת "נתיב " אמורה לפצות את לקוחותיה על התקלה, כמו כל חברה אחרת שארעה לה תקלה דומה כגון: אינטרנט רימון , פלאפון ועוד
אם כל מי שנפגע יתקשר לנתיב וידרוש מהם פיצוי - בטוח שיפצו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י צילה;972021:
אני חושבת שחברת "נתיב " אמורה לפצות את לקוחותיה על התקלה, כמו כל חברה אחרת שארעה לה תקלה דומה כגון: אינטרנט רימון , פלאפון ועוד
אם כל מי שנפגע יתקשר לנתיב וידרוש מהם פיצוי - בטוח שיפצו

אוי לו לפיצוי שאינטרנט רימון נתנו....
רבע חודש (שזה פחות מ10 ש"ח לרוב הלקוחות) בחינם למי שביקש בלבד....:)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה