עזרה מה קרה לאפטר שלי?

• הוסף לסימניות
כל פעם שאני רוצה לזוז קדימה בטיימלין הסמן זז לי להתחלה והסרט מתנגן מחדש.
מישהו יודע איך לפתור את זה?

הפיתרון
תשני כאן בחלון הפריוויו:
צילום מסך 2023-03-02 091647.png
  • הוסף לסימניות
אולי זה קשור לזה?
1677530589462.png

מזה בכלל?
זה מופיע לי בפתיחה (גם אפטר, גם פרימייר. אם כי פרימייר לא עושה לי בעיות).
זה התחיל מאז שעדכנתי את 2023. למרות שגם 2022 כותב לי ככה ויש לו אותה בעיה.

• הוסף לסימניות
תשני כאן בחלון הפריוויו:
צילום מסך 2023-03-02 091647.png

הפיתרון
  • הוסף לסימניות
@תמר S
רק עכשיו התפניתי לטפל באפטר שלי...
תודה תודה!

• הוסף לסימניות
אגב ההודעה ששיתפת (שהוא מציג בפתיחה) היא בקשה לעדכן את הדרייבר, זה לא לוקח זמן ולפחות מפסיק להראות את זה..
פשוט ללחוץ על fix

• הוסף לסימניות
אגב ההודעה ששיתפת (שהוא מציג בפתיחה) היא בקשה לעדכן את הדרייבר, זה לא לוקח זמן ולפחות מפסיק להראות את זה..
פשוט ללחוץ על fix
זה פותח לי בדפדפן ואני לא מבינה כלום :(
על מה אני צריכה ללחוץ שם?

• הוסף לסימניות
לבחור את סוג הכרטיס (לפי התמונה זה אמור להיות סדרה geforce מספר 3060), לבחור את מערכת ההפעלה, ולבחור למטה studio driver (לא גיימינג)
להוריד ולהתקין את הקובץ ולפתוח מחדש את התוכנה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה