מה קרה לאתר הידברות?

• הוסף לסימניות
אני לא מצליחה לשמוע הרצאות...

זה קורה גם לך?

תודה,
ותזכו למצוות!

• הוסף לסימניות
הק פצה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חלומי;1050513:
את מדברת על השידור ישירה?

לא, על ההרצאות הרגילות, אני נכנסת לאתר ורואה רק את הפרסומות למעלה, ולמטה מילים לא מובנות...

• הוסף לסימניות
הכל עובד מעולה, יש בעיות? תוכלו לפנות ל-03-6166616 שלוחה 0 (מזכירות) ישמחו לעזור לכם.

או ש... יש לכם בעיה באינטרנט (?)

• הוסף לסימניות
כמו שאומר פרוגניק כנראה הבעיה אצלך.......

• הוסף לסימניות
הבעיה אצלך
אצלי עובד לגמרי כרגיל
חוץ מזה שהשידור הישיר אף פעם לא עובד אצלי

• הוסף לסימניות
רגיל בהחלט כולל שידור חי.

• הוסף לסימניות
יש כאן מישהו עם נתיב שיכול לומר לי אם גם אצלו הכל רגיל?

• הוסף לסימניות
יש מישהו מנתיב שיכול לומר לי מה קורה אצלו כשהוא נכנס להידברות??

• הוסף לסימניות
ועכשיו אני בכלל לא מצליחה לטעון את הדף שלהם...

האם כך זה גם אצלכם???

תודה רבה!

• הוסף לסימניות
אצלי לא עובד, אתרוג.

• הוסף לסימניות
נבדק על ידי צוות נתיב ואין לזה קשר לחסימה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה