כללי מה קרה לאתר?

• הוסף לסימניות
הי מה קרה לאתר שלנו יום אחד לא נכנסתי ואתר החליף את בגדיו
או שזה רק אצלי?!?!?:cool:

• הוסף לסימניות
כנראה שזה רק אצלך :)

• הוסף לסימניות
מה באמת?!!!!!!! האתר פשוט מוזר ולא נוח בכלל אז מה אני צריכה לעשות :(

• הוסף לסימניות
הנה זה מה שאני רואה אצלי:(

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    1.4 MB · צפיות: 12
  • הוסף לסימניות
http://www.prog.co.il/showthread.php?t=32306

טוב, נדון אותך לכף זכות, בטח לקח לך זמן עד שתמצאי את זה,
זה קצת איטי... אבל אל דאגה - זה בטיפול!

• הוסף לסימניות
אויי אני ממש מצטערת לא ראיתי את האשכול המחשב שלי מדי איטי
שהיה לכם לנו בהצלחה בעז"ה:)
ותודה רבה על ההשקעה:)
ושוב סליחה!!!!!!

• הוסף לסימניות
כמעט עשיתי לו התקף ירוק!!
התביישו לכם :)

• הוסף לסימניות
אני דווקא ממש נהניתי מהעיצוב!!!

חן חן!!!

• הוסף לסימניות
אני נכנסתי כאן אחרי הרבה זמן שלא הייתי
וחשבתי שיש לי בלק אאוט
ואני כבר לא זוכר איך נראה פרוג.

אבל ברגע שגילית את האשכולות המדוברים
התלהבתי מאד.

איטי? מסנוור? לא אצלי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה