- הוסף לסימניות
הרגעתם אותי...
כבר לא ידעתי מה לחשוב עם כל הError האדומים המפחידים האלה...
נכתב ע"י אפכא מסתברא;542773:הרגעתם אותי...
נכתב ע"י פרזיטים-הביתה;542815:תהנו מהחיים שלכם.
קחו את הזמן סופסוף השבת האתר יהיה פעיל!
אתר פרוג בידנו, ויש עוד כמה בדרך.
נכתב ע"י Big;542816:תודה! אין עליכם, סופסוף קצת גיוון![]()
נכתב ע"י פרזיטים-הביתה;542815:סופסוף השבת האתר יהיה פעיל!
נכתב ע"י פרזיטים-הביתה;542815:תהנו מהחיים שלכם.
קחו את הזמן סופסוף השבת האתר יהיה פעיל!
אתר פרוג בידנו, ויש עוד כמה בדרך.
אמר האדמין בעל ה-5 הודעותנכתב ע"י יענקול;542849:שומו שמים על זאת!
החברים בהפאראם מתבקשים לעורר רחמי שמיים מרובים על נפש רוח ונשמה של השודדים הנ"ל שיזכו לחזור בתשובה בקרוב ממש ועוד תיכף קודם שבת
נכתב ע"י פופקו;542852:חיים, לידעתך, המשתמש איננו מופיע ברשימת המשתמשים הרגילה, תצטרך לבדוק בדאטא בייס עצמו...
נכתב ע"י לשם שינוי;542842:זה :
נראה לך בדיחה?
אם זו בדיחה, זו בדיחה גרועה מאאאאאד!
אפילו בצחוק לא אומרים כאלו דברים.
זה לא נשמע בדיחה...
נכתב ע"י Big;542856:סורי, חשבתי שאין מישהו שנשאר רציני בערב פורים![]()
נכתב ע"י לשם שינוי;542876:לכן אמרתי שאם אכן זו בדיחה, זו בדיחה גרועה מאד!
ונחצו כאן מעט גבולות.....
נכתב ע"י לשם שינוי;542876:אני באמת לא יודעת. גם אני חשבתי שזו בדיחה.
אבל האמירה על עבודה בשבת לא מצחיקה אותי כלל.
לכן אמרתי שאם אכן זו בדיחה, זו בדיחה גרועה מאד!
ונחצו כאן מעט גבולות.....
נכתב ע"י BIG-TIMI;542887:ביג מצטער לומר לך אבל אני חולק עליך, זה נראה באמת שפרצו לפה ומאוד קשה לי להאמין שלא...
אני מאוד עלוב בשלך, ואני מקלל אותך נמרצות:
פויה, פויה, פויה.
אני יודע שזה דבר חמור אצלכם הציונים ואינני מפחד ממכם כלל.
וכל טענה ודרישה אני מוכן ללכת רק לביד"צ קענזיגטאהן
rhon.co.il
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: אבסולוט פרימה בלרינה, חלומות ירוקים, Harmonyapro ועוד 113 משתמשים116 //