בקשת שיר מה קרה לדרייב של עקיבא 60 התותח

• הוסף לסימניות
אני מנסה להוריד קבצים מהדרייב סנגלים וקליפים חדשים של המנהל היקר והתותח
וזה מה שהוא כותב לי השאלה זה רק אצלי או אצל כולם והאם מישהו יודע אם יש פיתרון
תודה מראש
1773788003715.png
אלה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
זה אומר שהקובץ נחסם בנטפרי וצריך לשלוח בקשת פתיחה.

• הוסף לסימניות
אני מנסה להוריד קבצים מהדרייב סנגלים וקליפים חדשים של המנהל היקר והתותח
וזה מה שהוא כותב לי השאלה זה רק אצלי או אצל כולם והאם מישהו יודע אם יש פיתרון
תודה מראש
צפה בקובץ המצורף 2206890אלה
גם אצלי הבעיה הזאת
נראה לי שזה קשור לנטפרי
אבל אין דרך לשלוח להם
כי לא נפתח חלון חדש של נטפרי

• הוסף לסימניות
אצלי יורד כרגיל אז כנראה הבעיה לא אצלי...
תודה כנראה זה באמת קשור לנטפרי,
אני אנסה כעת לשלוח את הלינק של הדרייב לנטפרי, ומקווה בעז"ה שלא יהיו בעיות
תודה על הכל
הדרייב הכי מטורף!!!!

• הוסף לסימניות
תודה כנראה זה באמת קשור לנטפרי,
אני אנסה כעת לשלוח את הלינק של הדרייב לנטפרי, ומקווה בעז"ה שלא יהיו בעיות
תודה על הכל
הדרייב הכי מטורף!!!!
תודה רבה!!
עכשיו אפשר להוריד כרגיל.

• הוסף לסימניות
זה עושה בעיה על כל קובץ בנפרד. צריך לשלוח כל אחד שנתקע בנפרד לבדיקה ופתיחה.
תלחצו על שם השיר / קליפ -> פתיחה בכרטיסייה חדשה, ואז מקבלים את העמוד חסימה של נטפרי וניתן לשלוח לבדיקה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה