כללי מה קרה לוקסברגר???

• הוסף לסימניות
יפה, אז את בדיוק מאמתת את מה שאמרה פותחת האשכול, שזה לא מתאים לווקסברגר!
הנופים נחמדים ושרואים אותם עם המשקפיים הם אפילו יותר מנחמדים אבל עדיין זה לא זה, זל לא העיצוב המיוחד שאנחנו מצפים מווקסברגר!
זה הכל.
ואגב, זה שהוציאו מהדורה מתוקנת אומר שמי שקנה עד עכשיו נדפק??

• הוסף לסימניות
ואגב, זה שהוציאו מהדורה מתוקנת אומר שמי שקנה עד עכשיו נדפק??[/QUOTE]
אתה מזכיר לי משהו בענייני דיומא אלו שקונים (חוטפים) מוצאי פסח לחמניות טריות ומחכה שעה ומקבל לחמניה חצי בצק

• הוסף לסימניות
בשביל סגירת חשבון עם מתחרים יש פורומים שבשמחה יסכימו לארח אותכם ......
בבקשה לשמור על דיון עניני ולא ליפול למלכודות בלתי רצויות .

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמה כץ;372785:
ומי שמכיר את הטכניקה ליצירת התלת מימד, אז קדימה, לקחת נופים יותר יפים ולהוציא לאור ספר בסגנון דומה.
אז מי מתנדב?

הספר לא נוצר בטכניקה הידועה לכולם ....
בטכניקה הידועה לא מקבלים תוצאה כזאת של תלת מימד .
הספר צולם עם מצלמה מיוחדת המצלמת ממש בתלת מימד .

צפה בקובץ המצורף 57120

צפה בקובץ המצורף 57121

עוד_קצת_אינפורמציה

אני מאמין שאם היה לו עוד קצת זמן הספר היה נראה אחרת .
אבל גם כך רק על הרעיון {גם אם הוא לא שלו} והביצוע מגיע לו שאפו .

קבצים מצורפים

• www.dtown.co.il_FujiFilm Real 3D V1 Camera_w1_2.jpg
    KB 30.1 · צפיות: 18
  • www.dtown.co.il_FujiFilm Real 3D V1 Camera_w1_1.jpg
    KB 23.8 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
לא ראיתי את הספר
אבל שמעתי תגובות נלהבות מאוד מאנשים.

• הוסף לסימניות
צילום התלת מימד נעשה ע"י מצלמה בעלת 2 עדשות או ע"י 2 מצלמות.

• הוסף לסימניות
עברנו לעידן התלת מימד. משהו אחר עוד מעט כבר יהי-ה ממש לא רלונטי.
אם עלות המצלמה הזו לא יקרה, האם אנחנו צפוים להתקפה תלת מימדית?

• הוסף לסימניות
אני לא חושב שתהיה התקפה תלת מימדית כיוון שהטכנולוגיה קיימת כבר 10 שנים לפחות, ובביתי יש ספר כזה נופי א"י בתלת מימד פלוס המשקפיים כרבר לפחות 7 שנים בערך.

הסביה לחוסר ההתקפה לדעתי, מכיוון שקשה להיות הרבה זמן עם המשקפיים, וגם צריך אותם לכל פעם שרוצים לראות ולכן זה מקשה על הציבור.

• הוסף לסימניות
בכ אופן לפי דעתי גרובייס יוציא סרט בסגנון הזה---
ילדים אוהבים את זה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;373358:
הסיבה לחוסר ההתקפה לדעתי, מכיוון שקשה להיות הרבה זמן עם המשקפיים, וגם צריך אותם לכל פעם שרוצים לראות ולכן זה מקשה על הציבור.

כפי הידוע לי ישנה טכניקה של תמונות תלת מימד ללא צורך במשקפיים.

• הוסף לסימניות
הוא עשה היום גימיק טוב עם האופניים בב"ב.

• הוסף לסימניות
אני לקוחה שקניתי את הספר אני חייבת לציין שממש התרשמתי, מיותר לציין שלטובה ואני ממש לא מבינה על מה התלונות- הספר מדהים!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל משפחתי ישבה מרותקת שעות בהתבוננות בספר הנפלא ובאמת רכשנו כמה משקפיים במחיר ממש אפסי (3.50 ש"ח) -פשוט אין צורך לצאת לטיולים הכל כ"כ מוחשי- מי שמחפש תמיד ימצא על מה להתלונן וממש חבל להתמקד על דברים שוליים בזמן שהעיקר- מדהים!! ולהוציא שם רע שזה אחד מהעבירות החמורות ביותר! (מילא אם זה היה נכון?)
הלכתי היום לקנות זאת שוב מתנה לכמה מחברותי ופשוט הספר נחטף ואזל מהמלאי ואמרו לי במלכות שמחר הוא אמור להגיע שוב ופיספוס למי שלא קונה!!!!!!!

• הוסף לסימניות
גם אני לא מבין על מה הצעקה.
קיבלתי את הספר היום, והוא נראה בסדר גמור. לא כל יצירה צריכה להיות בעיצוב חסידי לגמרי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;373358:
אני לא חושב שתהיה התקפה תלת מימדית כיוון שהטכנולוגיה קיימת כבר 10 שנים לפחות, ובביתי יש ספר כזה נופי א"י בתלת מימד פלוס המשקפיים כרבר לפחות 7 שנים בערך.

הסביה לחוסר ההתקפה לדעתי, מכיוון שקשה להיות הרבה זמן עם המשקפיים, וגם צריך אותם לכל פעם שרוצים לראות ולכן זה מקשה על הציבור.
אז כנראה שאתה לא ממש מעודכן..
אבל ממש בזמן האחרון יצאו 2 סרטים מהוליווד בתלת מימד.. המכירות שלהם מהסרטים עבר את ה-250 מליון דולר!!
זה כנראה כן הדבר הבא עכשיו..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אוהב0ישראל;373707:
גם אני לא מבין על מה הצעקה.
קיבלתי את הספר היום, והוא נראה בסדר גמור. לא כל יצירה צריכה להיות בעיצוב חסידי לגמרי.
אולי זו המהדורה החדשה?
אני באתי לחנות במטרה לקנות את הספר, הייתי בטוחה שהוא מהמם אם זה וקסברגר, כשפתחתי אותו התאכזבתי מאד, הגרפיקה מזעזעת והתמונות לא משהו, אמנם התלת מימד יפה מאד אבל יש שם תמונות שאם תשים לדוגמא בפורום צילום בפרוג יצחקו עליך מה מצאת לצלם תמונה כ"כ משעממת ובלי ענין מיוחד.
קניתי את הספר כי בכ"ז זה משהו חדש וחוויתי, אך מוקסברגר מצפים ליותר

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ליבי;373716:
אולי זו המהדורה החדשה?
אני באתי לחנות במטרה לקנות את הספר, הייתי בטוחה שהוא מהמם אם זה וקסברגר, כשפתחתי אותו התאכזבתי מאד, הגרפיקה מזעזעת והתמונות לא משהו, אמנם התלת מימד יפה מאד אבל יש שם תמונות שאם תשים לדוגמא בפורום צילום בפרוג יצחקו עליך מה מצאת לצלם תמונה כ"כ משעממת ובלי ענין מיוחד.
קניתי את הספר כי בכ"ז זה משהו חדש וחוויתי, אך מוקסברגר מצפים ליותר

כל האפקט המיוחד זה התלת מימד ולא התמונות!!!!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברומי נויבירט;373629:
כפי הידוע לי ישנה טכניקה של תמונות תלת מימד ללא צורך במשקפיים.
אני מכירה מלפני כ-10 שנים ספרים של תלת מימד שמוסברת שם טכניקה מסויימת של התמקדות וריכוז בראיה ואחרי כמה דקות רואים בתלת מימד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
למעלה