מה קרה לכל סמלי המחשב שלי?

• הוסף לסימניות
עזרו לי, פליז:(:(:(:confused::confused::confused::confused::(:(:(:eek:
כל הסמלים במחשב שלי נהפכו לסמל של תוכנת צפיה וכשלוחצים עלייהם ע"מ לפתוח נגיד- תוכנה מסוימת הוא פותח תמיד את תוכנת הצפייה הזאתי
זה כנראה לחיצה שמשהו שינה משהו בלי ששם לב
איך אפשר לסדר זאת למצב הרגיל?
נשמח מאוד לתשובה מהירה!!!
תודה!

• הוסף לסימניות
אולי כדאי שתצרפי צילום מסך שנוכל לעזור .

• הוסף לסימניות
אני מצרפת צילום מסך
בבקשה אשמח אם משהו יוכל לעזור לי

קבצים מצורפים

• סמלי המחשב השתנו.wmv
    1.7 MB · צפיות: 20
  • הוסף לסימניות
נווווווווווו:(:(:(:(:(:(:(
זה דחוף לי- זה מאוד מפריע לעבוד כך במחשב
שלא תתנסו!
אז משהו יכול לעזור לי?

• הוסף לסימניות
המספר עלה ל31 צפיות!:(:(:(:(:(
בבקשה אני צריכה תשובה
דחוף!

• הוסף לסימניות
תורידי את הקובץ הזה.

קבצים מצורפים

• משחזר פתיחת ברירת מחדל All_Default_Assoc_MC_WIN7.zip
    KB 22 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
תודה! ב"ה כבר עזרו לי משמים;)
רק הפעלתי את המחשב מתחילה ו..............
הכל חזר לקדמותו- כ---ל הסמלים!!!
אשמח לקבל תשובה למה זה קורה?
וירוס?
משהו אחר?
תודה לכל מי שהשקיע והתאמץ לעזור לי!

• הוסף לסימניות
לא עשית כלום?
בד"כ אחרי אתחול מחדש, המחשב בונה את עצמו מחדש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה