- הוסף לסימניות
עונשקופץ על האשכול
אצלי יום אחד הפסיקו לפעול כל צורות הלייק
יש למישהו מושג למה ואיך ניתן להחזיר את זה?
@הכלבויניק
יש על זה אשכול...
עונשקופץ על האשכול
אצלי יום אחד הפסיקו לפעול כל צורות הלייק
יש למישהו מושג למה ואיך ניתן להחזיר את זה?
@הכלבויניק
על מה?עונש
איפה?יש על זה אשכול...
עדיף. זה לזמן מוגבל.מה אתה רוצה שיגידו לך לעמוד בפינה 5 דק'?!
לא עברתי על שום כלל ולא עשיתי שום דבר חריג.רק אולי תספר מה עשיתכדי שנוכל להיזהר
![]()
אם כן אז אולי כדאי ש @הכלבויניק יבהיר האם מי שמסמן לייק כועס לפרסומת מסתכן באיבוד זכותו ללייק ?לא עברתי על שום כלל ולא עשיתי שום דבר חריג.
הרעיון היחיד שיש לי זה שבטעות הגבתי בפרצוף כועס, לפרסומת.
אז כנראה זההרעיון היחיד שיש לי זה שבטעות הגבתי בפרצוף כועס, לפרסומת.
ומה עם הדמוקרטיה?!אז כנראה זה
תחשוב פרוג מפרסמים בתשלום ואז המפרסם חוטף כועס....
מה לעשות דיס על עסקים?ומה עם הדמוקרטיה?!![]()
הדמוקרטיה מתה.ומה עם הדמוקרטיה?!![]()
לא כל דבר שלא עושים זה חוסר דמוקרטיההדמוקרטיה מתה.
זה היה בצחוק...לא כל דבר שלא עושים זה חוסר דמוקרטיה
סורי!
וכי נביא אני?זה היה בצחוק...
אם לא הובן![]()
למה זה עונש לקחת את הלייק?על מה?
איפה?
עדיף. זה לזמן מוגבל.
מישהו עושה לי טובה ועונה לי, ואני לא יכול להודות לו. יש עונש גדול מזה?למה זה עונש לקחת את הלייק?
חחמישהו עושה לי טובה ועונה לי, ואני לא יכול להודות לו. יש עונש גדול מזה?
לא עונשלמה זה עונש לקחת את הלייק?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים