מה קרה למחשב? (הוא הרגע חזר מתיקון)

• הוסף לסימניות
המחשב שלי חזר מתיקון לאחר שלא הצליח להדלק.
התחלתי להשתמש בו, אבל כל 10 דקות בערך נהיה מסך כחול עם אותיות לבנות, ואז הוא נכבה ומתחיל הפעלה מחדש.
מה קרה לו?מה עושים?

• הוסף לסימניות
אין לי אפשרות להשיג אותו עכשיו.
(חוצמזה שהוא בדק את המחשב ואמר שהוא בסדר)

• הוסף לסימניות
אוקיי אני מבין את הבעיה שאי אפשר להשיג אותו עכשיו
אבל איזה חוצפה להגיד שהו אבדק והכל בסדר?:mad:
הוא הרי קיבל תשלום שהמחשב יעבוד תקין
לא?

• הוסף לסימניות
תכל'ס מה הם המספרים שכתוב השנעשה המסך כחול?
(כדי שנראה מה גורם המסך כחול צריכים לדעת המספרים [וכן אני מדבר על 000000X00 משהו כזה)

• הוסף לסימניות
לפעמים בעיית חומרה ולפעמים בעיית תוכנה. שורה תחתונה המחשב קורס ולא תקין. לשלוח חזרה לטכנאי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asf;1669431:
תכל'ס מה הם המספרים שכתוב השנעשה המסך כחול?
(כדי שנראה מה גורם המסך כחול צריכים לדעת המספרים [וכן אני מדבר על 000000X00 משהו כזה)

לא הספקתי לראות מה כתוב במספרים במסך הכחול, כי זה מיד נעלם והמחשב מופעל מחדש.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י shlomi5263;1669444:
לפעמים בעיית חומרה ולפעמים בעיית תוכנה. שורה תחתונה המחשב קורס ולא תקין. לשלוח חזרה לטכנאי.

עכשיו למשל כבר חצי שעה שלא נכבה (בלי עין הרע).
יש סיכוי שהמחשב כן תקין ורק מבולבל טחפה בגלל התיקון הרציני שעבר? (טיפול רציני בזיכרון הפנימי שלו ובמערכת הפעלה שלא עבדה)

• הוסף לסימניות
תצלמי במצלמה

• הוסף לסימניות
זיכרון פנימי
אולי יש בעיית תאימות אם החליף או הוסיף כ. זיכרון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י מי שאמר;1669515:
זיכרון פנימי
אולי יש בעיית תאימות אם החליף או הוסיף כ. זיכרון

מה זה אומר לגבי?
עכשיו הוא לא נכבה כבר איזה שעה.
יכול להיות שזה היה משהו חד פעמי?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י malky gold;1669553:
מה זה אומר לגבי?
עכשיו הוא לא נכבה כבר איזה שעה.
יכול להיות שזה היה משהו חד פעמי?

תעקבי בתקופה הקרובה אם המקרה יחזור על עצמו. בכל מקרה תיידעי את הטכנאי בתקלה שיהיה מודע לזה למקרה שזה יחזור שוב.

• הוסף לסימניות
תשמרי את העבודה כל כמה דקות.
מומלץ בכל מקרה לבקש מהטכנאי שיריץ בדיקת זיכרון חיצונית.
כמו"כ, שיבדוק מה היה במסך הכחול (הטכנאי כבר יידע איך לבדוק זאת גם אם לא הספקת).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה