מה קרה למצלמה שלי?

• הוסף לסימניות
תמונה מספר 1- זריחה מחלוני.

תמונה מספר 2 זריחה היום מחלוני ללא עיבוד.

• הוסף לסימניות
זה לא המצלמה זה המזג אויר

• הוסף לסימניות
איזה אובך... סימן לסתיו?

• הוסף לסימניות
הזוי לגמרי החול הזה!

• הוסף לסימניות
מתאים עכשיו גשם זלעפות שינקה את האויר והחול (וגם אותנו) לקראת השנה החדשה

• הוסף לסימניות
החול הזה זורח צהוב....... כל החדר מואר לי בצבע צהוב, משום מה זה מזכיר לי שלג, לא יודע למה............

• הוסף לסימניות
יופי
תודה שהכנסת לי את החול הביתה.:mad:

עכשיו חכי לשלג ותעשי אחלה סדרה :)

נכון אני לא היחידה שהלכה לה כל הכביסה? :(

• הוסף לסימניות
ולי הלך יום הכנה לצילומים :-/
לא רואים 3 מטר קדימה..... מה זה?????

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יונה יונה;1766298:
ולי הלך יום הכנה לצילומים :-/
לא רואים 3 מטר קדימה..... מה זה?????
אפשר ליצור מזה דברים מעניינים, לצלם עם פלאש מהצד עם ג'ל כתום, לשחק עם הוויטבאלנס שיתקבל רקע כחול ערפילי, בין עצים, מנמוך, עם שמש עגולה למעלה ... אפשר להוציא סט מעניין מאוד.
הרקע הרחוק לא רלוונטי, לבחור לוקיישן עם רקע קרוב, יער ... הרבה תמונות שחור לבן וברווית חסר ...

• הוסף לסימניות
תכל'ס, איך נושמים היום?
כמה שסגרתי חלונות, והדלקתי מזגנים, האויר נוראי! ממש מפריע לנשימה!

• הוסף לסימניות
והבנות שלי קמו הבוקר - אמא תראי החורף הגיע קר לנו רוצות סוודר ... חח

• הוסף לסימניות
בכל הארץ אה
ואני חשבתי שזה רק אצלינו...
חחח
גם לי הלכו הצילומים:(

• הוסף לסימניות
גם לי הלכו צילומים.
רוזמרין, אצלי זה נראה פחות גרוע:(
החלון זרח, חשבתי שהמשיח הגיע

• הוסף לסימניות
ואם נעשה מזה הגדרת הגיון אז ככה :

מזג האוויר שהביא אותך לעולם (4)

בהצלחה!
מוטי :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;1766323:
אפשר ליצור מזה דברים מעניינים, לצלם עם פלאש מהצד עם ג'ל כתום, לשחק עם הוויטבאלנס שיתקבל רקע כחול ערפילי, בין עצים, מנמוך, עם שמש עגולה למעלה ... אפשר להוציא סט מעניין מאוד.
הרקע הרחוק לא רלוונטי, לבחור לוקיישן עם רקע קרוב, יער ... הרבה תמונות שחור לבן וברווית חסר ...

בודאי שאפשר,
אם היה מתוכנן להיום הצילומים עצמם לא הייתי מבטלת והיינו עושים משהו מעין זה, אבל הכנות ובדיקות הופכות ללא רלונטיות בכזה מזג אויר.

עד מתי צפוי הדבר הזה???

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י moti!a;1766403:
ואם נעשה מזה הגדרת הגיון אז ככה :

מזג האוויר שהביא אותך לעולם (4)

בהצלחה!
מוטי :)

נכתב ע"י יונה יונה;1766473:

אביך ואמך שיחי' :D
ואל תשכחו לנקות ת'עדשות...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמים;1766267:
החול הזה זורח צהוב....... כל החדר מואר לי בצבע צהוב, משום מה זה מזכיר לי שלג, לא יודע למה............

ולי זה מזכיר ממש ערב פסח...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה