דרוש מידע מה קרה לנטפרי? תמונה בג'יפיטי נשלח לבדיקה כבר 4 ימים!!!

• הוסף לסימניות
כן קרה לי כמה פעמים דווקא בצ'אט שזה לא נפתח אף פעם התמונה שיצרתי

• הוסף לסימניות
לי זה כל הזמן כותב שבגלל בעיה טכנית התמונה לא נשלחה לנטפרי, כך שאף פעם זה לא נפתח.

• הוסף לסימניות
קרה לעוד מישהו?
כן. כבר יומיים נשלחת לבדיקה...
האמת לא ניסיתי לפנות אליהם (זה לא כל כך דחוף לי), מעניין אם מישהו פנה ומה היה המענה.

• הוסף לסימניות
גם לי בנטפרי, בחודש האחרון היו עם זה בעיות קודם זה זרם...
לי יש תמונה מלפני חודש שעדיין בסטטוס של נשלח לבדיקה...

• הוסף לסימניות
כן קרה לי כמה פעמים דווקא בצ'אט שזה לא נפתח אף פעם התמונה שיצרתי
לי זה כל הזמן כותב שבגלל בעיה טכנית התמונה לא נשלחה לנטפרי, כך שאף פעם זה לא נפתח.
מי שלא מוגדר לו שיבדקו לו גם התמונות שהוא מקבל במיילים פרטיים, לא נבדקות לו תמונות בצ'אט באופן אוטומטי.
מה שצריך לעשות זה ללחוץ 'שתף את השיחה', להעתיק את הקישור, לפתוח את השיחה בכרטיסיה חדשה והופ - כל התמונות נשלחות לנטפרי לבדיקה (רובן גם חוזרות...).

שבחים רבים קיבלתי על פרסום הפטנט הזה. שתפו גם את חביריכם. הקרדיט ל @מנוי פרימיום .

• הוסף לסימניות
התקלה של תמונות שלא חוזרות מבדיקה אינה קשורה לצ'אטים. היא רוחבית.

יש כאלו שחושבים שכשכתוב על תמונות בצ'אטי AI 'לא נבדק בגלל סיבה טכנית' זה שזה לא חוזר מבדיקה. לא. זה פשוט לא נשלח, וכדלעיל.
בנוסף ובלי קשר, בחודשים האחרונים יש תמונות רבות שכן נשלחות לנטפרי ופשוט לא חוזרות.

• הוסף לסימניות
מה שצריך לעשות זה ללחוץ 'שתף את השיחה', להעתיק את הקישור, לפתוח את השיחה בכרטיסיה חדשה והופ - כל התמונות נשלחות לנטפרי לבדיקה (רובן גם חוזרות...).
אני מנסה את זה ולא עובד, עדיין כותב לי רק נשלח לבדיקה כמו קודם...
מה בדיוק לעשות?
אני עשיתי

1760569259139.png

ואח"כ העתקתי את הקישור והדבקתי בכרטסיה חדשה...

• הוסף לסימניות
אני מנסה את זה ולא עובד, עדיין כותב לי רק נשלח לבדיקה כמו קודם...
מה בדיוק לעשות?
אני עשיתי

צפה בקובץ המצורף 2078290
ואח"כ העתקתי את הקישור והדבקתי בכרטסיה חדשה...
הצילומסך שצירפת נשלח לבדיקה...

אם זה לא חוזר לך מבדיקה גם עכשיו, אין לי פיתרון נוסף.

• הוסף לסימניות
תודההה!
זה עובד מדהים.

• הוסף לסימניות
מי שלא מוגדר לו שיבדקו לו גם התמונות שהוא מקבל במיילים פרטיים, לא נבדקות לו תמונות בצ'אט באופן אוטומטי.

שבחים רבים קיבלתי על פרסום הפטנט הזה. שתפו גם את חביריכם. הקרדיט ל @מנוי פרימיום .
קודם כל תודה!

מבחינה טכנית
איך עושים שתף את השיחה
איך מגיעים לזה?

• הוסף לסימניות
סתם כך לא מצליחים לראות תמונות בגוגל תמונות כמו זה למשל:

• הוסף לסימניות
סתם כך לא מצליחים לראות תמונות בגוגל תמונות כמו זה למשל:
זה לא קשור לאשכול - תוכלו להיכנס לאתר שממנו מגיעה התמונה החסומה ולראות שגם שם התמונה חסומה.
בכותל יש גם עזרת נשים...

• הוסף לסימניות
למה לא עובד הSOS בנט פרי כבר תקופה?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה