מה קרה לנקסט?!

• הוסף לסימניות
החליפו קולקציה, הוציאו לי הרבה פריטים שרציתי להזמין (באתר באנגלית הכל נמצא עם מלאי מידות)
והקופון של ה250 פג תוקפו...
יש לכם קופונים נוספים? של 10% לפחות?

תודה.

• הוסף לסימניות
אכן, החליפו קולקציה - כמעט כל הפריטים באתר חדשים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י eden7115;1153623:
אכן, החליפו קולקציה - כמעט כל הפריטים באתר חדשים.
אז זה אומר שאין מבצעים ?ומה זה קופונים איפה משיגים אותם?

• הוסף לסימניות
הזמנתי ביום חמישי בשעה 1:00 בלילה,חולצה מהקולקציה החדשה, רציתי ביום שישי בבקר להוסיף עוד מידות, והחולצה איננה במייל ששלחתי להם ענו לי שמצטערים אבל אזל.

• הוסף לסימניות
eden7115 לא את נתת באיזשהו אשכול הפניה לאתר שנותן קופונים לנקסט?
נכנסתי לשם אבל לא הצלחתי להוריד קופונים
את יכולה לעזור?

• הוסף לסימניות
בינתיים כל הקופונים לא הלך לי.

• הוסף לסימניות
לי יש בעיה אחרת, משלוח שהוזמן כבר לפני שבועיים ויותר עדיין אין רמז אליו, יש למישו מושג מה קורה שם?

• הוסף לסימניות
שנה אזרחית חדשה... הסיילים הגדולים מתחילים ביום רביעי... בלאגן... מה שנקרא בשפת העם "הקדימו קניותכם לחג"

• הוסף לסימניות
ליהודים מותר להנות מהנחות לרגל החגה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שר>ה;1153860:
לי יש בעיה אחרת, משלוח שהוזמן כבר לפני שבועיים ויותר עדיין אין רמז אליו, יש למישו מושג מה קורה שם?

גם לי אותה בעיה. שלחתי שאלה במייל וענו לי לחכות עד 28 יום לפני שמדווחים על חבילה שלא הגיעה.

• הוסף לסימניות
איחורים זה לא חדש.
יום לפני ה-28 יום קיבלתי הודעה בדואר
אז נא להמתין עד 28 יום.

• הוסף לסימניות
אז זהו, שמקודם העליתי את הדואר שחולק בערב (ירושלים עדיין משובשת) וזה שם, סליחה על ההשמצות :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה