מה קרה לסלקום בב"ב ?

• הוסף לסימניות
לאחרונה יש קשיים רבים בשיחות ב"סלקום" באזיורים שונים בב"ב,
גם אתם נתקלתם בכך ? כמו"כ מה ניתן לעשות כדי לקבל פיצוי מהם לעבור לחברה אחרת ?
[נראה לי שלפלאפון יש מסלול שבשנה וחצי הראשונים משלמים סכום מועט ויש 2000 דק' לנייחים, ו-500 לכשרים. ואחרי שנה וחצי עוזבים אותם].

• הוסף לסימניות
לנו סלקום אמרו שזאת בעיה במיקום שאנחנו גרים ולרובם זה לא קורה
רוב הפעמים הם עונים לנו בלך ושוב..........
צריך שכל הלקוחות של סלקום יתקשרו להתלונן.

• הוסף לסימניות
נתקלנו גם באותה הבעיה, ולא רק אני אלא כל הסביבה
זה הפך לסיוט! לדבר עם אנשים שבסלקום.
הבו פתרון או מספר טלפון להתלונן.
תודה!!!

• הוסף לסימניות
גם לי זה קורה ולא רק בבני ברק

• הוסף לסימניות
סלקום...
פשוט לא קולטים!!!
מכירים?!

• הוסף לסימניות
גם לי יש סלקום,
האם הבעיה היא כשאתם מחייגים למספר של סלקום, זה ישר מתנתק?

יש לזה פתרון חלקי,
לחייג את המספר (לא לקחת מהזכרון "משה" אל לחייג: 052-7111111) ואז זה בדר"כ בסדר.

• הוסף לסימניות
למי שיש מכשיר לא כשר, אני יותר ממליץ לעבור לגולן טלקום, וכל זאת משום שרק כך המחירים ישארו נמוכים כמו שהם היום, זה שיש חברות בכמה שקלים פחות זה כי הם רוצים להפיל אות גולן ברגע שגולן יפול העושק מחירים יחזור לסורו,לכן אל תרדמו על המשמר תחזקו את החברה שנתנה על אמת את המחיר הזול ביותר!!!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י topo;868010:
נתקלנו גם באותה הבעיה, ולא רק אני אלא כל הסביבה
זה הפך לסיוט! לדבר עם אנשים שבסלקום.
הבו פתרון או מספר טלפון להתלונן.
תודה!!!
אין למי דבר,

עפ"י השמועה, הורידו להם אנטנה באיזור ומכאן השיבושים, לכן לא נראה שיהיה פתרון קרוב לדבר.

הבעיה מחריפה מכיוןשמתברר שלפלאפון אין כעת מסלולים מוזלים כלל, ואילו אורנ'ג דוקא יש להם, אולם גם להם אין קליטה משובחת בהרבה איזורים בב"ב !!

• הוסף לסימניות
הכי מצחיק שהתקשרנו אליהם הם אמרו שהבעיה תיפתר עוד חודשיים(ובינתיים נמשיך לשלם להם)

צריך לעשות עם זה משהו , זה לא לעניין אי אפשר לדבר זה כל הזמן מתנתק

• הוסף לסימניות
אין פתרון?????? :rolleyes::rolleyes:
המצב קשה....:eek:

אם אתם מתקשרים אלי והתנתק לא להעלב....;)

• הוסף לסימניות
רק פנייה לעו"ד לתביעה ייצוגית תעזור כנראה...
או/ו פנייה ללשכה לתלונות הסיפור שיש בכל מערכת עיתון חרדית, כמו "טעון טיפול" בהמודיע וכו'.

• הוסף לסימניות
אין להם קליטה וזה מזעזע פשוט הם משטים בנו.
לי כבר לפני שנה הם אמרו חודש חודשיים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה