מה קרה לצבעים שלי???

• הוסף לסימניות
זה מה שקרה באמצע צילומים. כיביתי והדלקתי את המצלמה וזה הפסיק עד לפעם הבאה.
מה גורם לזה?
מה צריך לעשות?

תודה מראש לעוזרים.

• הוסף לסימניות
רק אני נתקלתי בבעיה כזאת?

• הוסף לסימניות
התמונה הזאת הופיע לך גם במחשב ככה?
אולי זה ענין של תצוגה או בעיה במסך עצמו?

הייתי משתגעת :eek:

• הוסף לסימניות
גם במצלמה וגם במחשב :(

• הוסף לסימניות
גם לי זה קרה פעם בגרסא ירוקה
פירמטתי את הכרטיס וזה לא חזר על עצמו בשנית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקי פרידמן;2109227:
גם לי זה קרה פעם בגרסא ירוקה
פירמטתי את הכרטיס וזה לא חזר על עצמו בשנית
זה קרה על 2 הכרטיסים.
אנסה, תודה.

• הוסף לסימניות
קרה לי פעם אחת באמצע צילום בחדר ייחוד, לא ברור לי היכן הכשל, אני מניח שקשור לכתיבה על הכרטיס (שימי לב לפסים בתחתית התמונה)
זה זירז את ההחלטה לקנות מצלמה נוספת ולהזיז את הקודמת לעמדת מצלמה שניה / גיבוי..

לא קרה לי שוב, וצילמתי איתה הרבה מאז.

צפה בקובץ המצורף 298538

קבצים מצורפים

• M_S_3831.jpg
    KB 880.9 · צפיות: 7

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה