כללי מה קרה לתמיכה של אדובי בעברית?

• הוסף לסימניות
כשאני מתקשרת נאמר לי שאין תמיכה למדינה הזו ומקבלים איש תמיכה דובר ערבית [אם אני לא טועה].
כלומר לערבים יש תמיכה, לישראלים לא.
מישהו יודע מה קרה להם?

• הוסף לסימניות
חברת קוויקסופט שהיתה המפיצה הרשמית של מוצרי אדובי בארץ והיתה גם נותנת תמיכה למוצרים, נסגרה לפני שנתיים, זאת בעקבות החלטה של אדובי להעביר את ההפצה לחברת cms קומפיוסופט.
אני לא יודע אם cms נותנים תמיכה למוצרים, אבל אדובי העולמית וודאי לא מחזיקה נציגי תמיכה דוברי עברית, בהתחשב בגודל השוק הישראלי.
השוק הערבי הוא כמובן גדול לעין ערוך.
אגב, אין מה להתרעם על זה. אדרבה, לולי הערבים, כנראה לא היינו זוכים בכלל לגירסאות rtl לרוב המוצרים שאנחנו נהנים מהם. אנחנו פשוט קטנים מידי :)

• הוסף לסימניות
אגב, באתר של cms (שנראה כמו בדיחה גרועה) מופיעה הודעה מביכה בזו הלשון:
כרגע התמיכה היא באנגלית – אבל החל מה 15-12-11 התמיכה תהיה בשפה העברית בקו 1-800 רגיל

• הוסף לסימניות
למיטב ידעתי יש קו תמיכה בעברית. של אדובי עצמם.
אני דיברתי איתם בעצמי לפני כמה חודשים, וקבלתי שירות מסור מאד.

טל 1809344217

• הוסף לסימניות
זהו שגם אני דיברתי לפני כמה חודשים בעברית רק מה, פתאום השירות הזה כבר לא קיים.
לכן שאלתי פה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה