כללי מה קרה ל freekip ??

• הוסף לסימניות
אני יסביר לכם את הבעיה.

הספק RL. שם לכולם את אותו IP. הוא טוען שזה מ"טעמי אבטחה".

מה שקורה בגלל זה. שהרבה גרפיקאים מורידים עם אותו IP. ולכן מהר מאוד זה מגיע למכסה היומית. כי האתר הזה מודד את המכסה לפי הIP.

צריך לדבר איתו שיסדר את העניין. אני יודע שהוא מודע לבעיה הזאת. אבל הוא צריך לדעת שזה חשוב.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mat;1721146:
אני יסביר לכם את הבעיה.

מה שקורה בגלל זה. שהרבה גרפיקאים מורידים עם אותו IP. ולכן מהר מאוד זה מגיע למכסה היומית. כי האתר הזה מודד את המכסה לפי הIP.

צריך לדבר איתו שיסדר את העניין. אני יודע שהוא מודע לבעיה הזאת. אבל הוא צריך לדעת שזה חשוב.

מי הרים את הכפפה?

• הוסף לסימניות
מה ז"א? זה עוד לא טופל, לפחות לא אצלי.
איך מגיעים לספק הזה? דרך ישי?

• הוסף לסימניות
אם את צריכה אוכל להוריד ולשלוח לך ..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mat;1721146:
אני יסביר לכם את הבעיה.

אם כך, תנסו אולי להוריד ב'גלישה בסתר'.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;1721800:
אם כך, תנסו אולי להוריד ב'גלישה בסתר'.

גלישה בסתר לא מסתיר הIP שלך לאחרים זה רק מוחק כל המידה מהגלישה שלך ביציאה מהדפדפן (לדוג' cookies הסטורי' ועוד)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י asf;1721825:
גלישה בסתר לא מסתיר הIP שלך לאחרים זה רק מוחק כל המידה מהגלישה שלך ביציאה מהדפדפן (לדוג' cookies הסטורי' ועוד)
את הIP של המחשב הוא לא חוסם. אבל של הראוטר-דפדפן, גם משאיר פתוח?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;1721845:
את הIP של המחשב הוא לא חוסם. אבל של הראוטר-דפדפן, גם משאיר פתוח?

זה לא חוסם שום דבר מהצד החיצוני רק פנימי (ז"א מהצד שאתה רואה לדוג' קבצים זמניים וכדו')

• הוסף לסימניות
מה יהיה? עדיין לא הסתדר לי...:(

• הוסף לסימניות
למה יש כל הזמן חילוק בין הספק לנטפרי? מעולם לא נתקלתי בזה.
ואני כל פעם רואה בצורות שונות שצריך שם וסיסמה לכל אחד בנפרד וצריך לשייך את עצמי וכו'...
זה ייפתר מתישהו?

• הוסף לסימניות
כל פעם?
כל הזמן לשייך?

• הוסף לסימניות
לא 24 שעות, רק כשאני גולשת...:p
לפחות 3 פעמים בשבוע אני רואה את זה. באתרוג מעולם לא נתקלתי בזה.
זה מספיק בשביל להקרא "כל הזמן". ייתכן שזה דבר שצריך לעשות פעם אחת, אבל כרגע זה המצב. אל תיקח את זה קשה, לאט לאט נשתכלל- גם אני וגם אתם.
רק שאלתי שאלה עניינית- למה זה ככה אצלכם. מותר?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1723310:
למה יש כל הזמן חילוק בין הספק לנטפרי? מעולם לא נתקלתי בזה.

בנתיב נתקלתי בכזה דבר. שאמרו לי זו בעיה של הספק, תפני אליו.
אתרוג הוא גם סינון וגם ספק, לכן לא נתקלתם בזה.

• הוסף לסימניות
חברים יקרים, פנו אלינו לגבי הבעיה הקיימת לגבי הורדות מהאתר הנ"ל אנו נטפל ונפתור בהקדם, כמובן שנעדכן כאן.

מתנצלים על העיכוב.

כמו כן בכל עניין של חיבורים וניתוקים (לא לגבי הסינון) ניתן כמובן לפנות בשמחה במייל או בטלפון

052-6071528 <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
התקדם משהו?

• הוסף לסימניות
מישהו יודע איך לסדר את זה?

• הוסף לסימניות
רוצים שאוריד בשבילכם?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה