מה קרה ל-hotfile?

• הוסף לסימניות
כל הקישורים שהיו פעילים הבוקר לא עובדים.
ניסיתי עם לינקים חדשים והוטפייל מסמן שהם הוסרו מהשרת.
גם אצלכם זה ככה?

• הוסף לסימניות
מבחינת תקינות השרתים-בדקתי והלינקים עובדים.
מה שכן קורה להוטפייל מה שקרה לרפידשר לפני חצי שנה שפשוט יש מגמה
של יצרני התוכן הפיראטי ברשת נגד הוטפייל ב2 מישורים-
1) מחיקת קישורים קיימים שהועלו על ידם או ע"י אחרים בין בשוגג בין במזיד בין בגילגול הזה בין בגילגולים אחרים...
2)העלאת תוכן חדש עם 2 שרתים חדשים- FileSonic ו FileServe ובשום פנים ואופן עם הוטפייל גם אם תבקש לינקים.

נראה לי שחברות האחסון רואים במגזר הפירטי את רוב רובו של נתח השוק שלהם (שמוכנים לשלם להם) ולכן הם יודעים שיצרני התוכן הפירטי הם למעשה יקבעו את מצב השוק, אם הם יעלו עם שרת מסויים אנשים יעשו מנוי אצלו לכן לדעתי הם משלמים להם הרבה כדי שיעלו רק לינקים שלהם, מי שגורם ליותר יצרני תוכן להעלות רק לינקים שלו זה רק עניין של זמן שכולם יעברו אליו. זה מה שעשה הוטפייל בזמנו לרפידשר וזה מה שעושים לו עכשיו.
זו הקונספירציה שלי יכל להיות שאני טועה בפרטים אבל כמו שזה נראה חייב שתהיה פה יד מכוונת אקטיבית למצב הזה שתוך חודשיים אין כמעט לינקים להוטפייל והכל מתחלף לשרת אחר.
מעכשיו כנראה לא אעשה מנוי לטווח ארוך, מקס' 3 חודשים.

• הוסף לסימניות
לגבי המנוי של שלושה חודשים זה רעיון טוב באמת.
משום מה אני דווקא חושב שכשהשרתים מתחילים למחוק מוקדם מידי, או להישמע במיוחד לאנשים בעלי הזכויות של הקובץ ולמחוק עקב זכויות יוצרים, אז הפירטים נוקמים בהם, ומעלים לשרתים אחרים.
אני זוכר שרפידשר הרגישו בגובה, התחילו לחסום, והקפטצ'ות שלהם גם נהיו מסובכות, ובמיוחד שהם מחקו כל הזמן, אז עברו לשרתים האחרים.
אני באופן אישי אוהב את מגהאפלואד, רק לא מעלים אליו הרבה.

• הוסף לסימניות
תודה על ההסבר,
אבל למרות הכל איך זה הגיוני שלינקים שהיו בתחילת יום על השרת נעלמו אחרי כמה שעות?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה