מה קרה לPDF שלי?

• הוסף לסימניות
לא קרה לי אף פעם ודווקא לאחרונה כל פעם שאני פותחת קובץ פידיאף
נפתח לי החלון הזה:
1736150176229.png

כשאני סוגרת אותו, הוא סוגר לי את הקובץ.
איך מבטלים את זה?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
לא קרה לי אף פעם ודווקא לאחרונה כל פעם שאני פותחת קובץ פידיאף
נפתח לי החלון הזה:
צפה בקובץ המצורף 1863064
כשאני סוגרת אותו, הוא סוגר לי את הקובץ.
איך מבטלים את זה?
זה קורה בגלל שיש לך את התוכנה המתקדמת של אדובי (אקרובט) לפידיאף בתשלום.
האם פתחת חשבון בתשלום בתוכנה זו?
אם לא, צריך פשוט לשנות את פתיחת הקובץ לבאמצעות הגירסה החינמית של אדובי. (להגדיר שייפתח תמיד כך)

• הוסף לסימניות
אשמח אם תשתפי איך להוריד את הגרסה החינמית של פי די אף. אני גם לא מצליחה להוריד קבצים, הם נשארים מקוונים.

• הוסף לסימניות
אשמח אם תשתפי איך להוריד את הגרסה החינמית של פי די אף. אני גם לא מצליחה להוריד קבצים, הם נשארים מקוונים.
תלוי מה הצורך-
האם נטו לקריאת המסמכים? יש פשוט את הדפדפן אדג' של מייקרוסופט שפותח מעולה את המסמכים על המחשב.
להורדת אדובי רידר: https://get.adobe.com/reader/

• הוסף לסימניות
הי,

ממש תודה, הורדתי.
אבל לא ניתן למלא ולחתום על מסמכים- זה נותן לי להרשם לנסיון חינמי של 7 ימים מה ניתן לעשות?
1736354580863.png

• הוסף לסימניות
אבל לא ניתן למלא ולחתום על מסמכים- זה נותן לי להרשם לנסיון חינמי של 7 ימים מה ניתן לעשות?
תלוי מה הצורך-
האם נטו לקריאת המסמכים? יש פשוט את הדפדפן אדג' של מייקרוסופט שפותח מעולה את המסמכים על המחשב.
להורדת אדובי רידר: https://get.adobe.com/reader/
באם הצורך שלך הוא ליותר מקריאת PDF בסיסית, ובעצם לפונקציות שציינת (ויש עוד) אכן האדובי אקרובט הוא שיתאים לך,
אבל הוא בתשלום:(

• הוסף לסימניות
אני צריכה רק פידאף לקרוא ולסגור כקובץ

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה