עזרה מה קרה עם האתר אלמנטיק??

• הוסף לסימניות
למה אי אפשר להכנס לאלמנטיק???
{3E482B9E-6AE5-4147-92B7-57C029FCE1E4}.png.jpg

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
יש לנו תקלה זמנית באתר. זה בטיפול.
ונוציא הודעה כשהעניינים יחזרו למסלול בע''ה.

• הוסף לסימניות
יש לנו תקלה זמנית באתר. זה בטיפול.
ונוציא הודעה כשהעניינים יחזרו למסלול בע''ה.
אני חייב דחוף דחוף אלמנט מסוים
יש דרך לקבל את זה במייל?

ניסיתי ליצור קשר במייל ולא הגיבו לי, כנראה שלא שלחתי למייל הנכון
תוכלו ליצור איתי קשר במייל 4108148 וכו'?

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
עדיין יש לו מקום לדעתי
חוץ מזה יש לי שם חבילה גדולה
גם אני חושב כך
אבל כנראה שהרכישות ירדו באופן דרסטי
ואין לו את הכוח/מוטיבציה/אנרגיה וכ' וכו' (או הכל ביחד) להמשיך לתחזק את האתר ובוודאי שלא להוציא חדשים

• הוסף לסימניות
הגיוני לחלוטין

אני לא מתלונן על אי העלאת האלמנטים החדשים מאז ל"ג בעומר
אבל כן אני חייב שיהיה לי גישה לבחור מתוך המלאי הקיים
אם זה לא כלכלי עד כדי כך של להחזיק אתר פעיל

אז צריך למצוא כל פתרון אחר שאנחנו כלקוחות נוכל לממש את מה שכבר שילמנו עליו....

• הוסף לסימניות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה