מה קרה?

• הוסף לסימניות
אני לא יודעת מה קרה אבל אם זה משהו שקשור למחיקות אז גם אני נתקלתי לאחרונה בהתנהלות מעצבנת בנידון, לא שמחקו לי משהו אלא להיפך, שלחתי מספר בקשות למחוק משהו שכתבתי ולא זכיתי לשום יחס כשפעם כל בקשה למחוק משהו היתה נענית תוך שתי דקות....התחלפו המנהלים שאחראים על ההחלטות ה"גורליות" פה או מה?? אם כן חבל.

• הוסף לסימניות
זה ברור שקרה משהו בהנהלה, כי לאחרונה קורה כמה פעמים שמוחקים על ריק, כן ממש על ריק, ודברים אחרים שצריך למחוק לא מוחקים/לא מגיבים/לא מתייחסים בכלל.

אבל אל דאגה; האשכול הזה, תווך רגע ימחק.

• הוסף לסימניות
יש אנשים שאוהבים להתלונן על כל דבר!

• הוסף לסימניות
ויש אנשים שאוהבים לומר שיש אנשים שמתלוננים על כל דבר..

זכות כל אחד שמרגיש איזשי בעיה, להעיר/להאיר בכדי שהדבר יביא לפיתרון.
הכי קל לכתוב את מה שכתבת..

• הוסף לסימניות
יותר קל להתלונן...
מי שלא מתאים לו הפורום הזה, יכול לפרסם את הגיגיו במקום אחר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י המקצוען;1174702:
ויש אנשים שאוהבים לומר שיש אנשים שמתלוננים על כל דבר..

זכות כל אחד שמרגיש איזשי בעיה, להעיר/להאיר בכדי שהדבר יביא לפיתרון.
הכי קל לכתוב את מה שכתבת..

ברור
אנחנו הגולשים של האתר הזה וגולשים על סמך התנהלות מסויימת שהכרנו והיינו מרוצים, תמיד דברים יכולים להשתנות רק שיודיעו..

נכתב ע"י efrat1;1174700:
יש אנשים שאוהבים להתלונן על כל דבר!

ויש אנשים שמככבים בכל אשכול מהאשכולות שנמחקים ושצריך לדווח עליהם...אני אישית לא מהם, באמת.

• הוסף לסימניות
לילה טוב!
תמשיכו לריב ולהתלונן. בלעדי...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה