כללי מה רזולוציית המסך שלכם?

• הוסף לסימניות
1. המחשב האישי 1920/1080
2.המחשב בעבודה 1024/1280

• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות מה זה אומר הרזולוציה?
אם אני מורידה או מעלה מה זה עושה?

• הוסף לסימניות
1920/1080

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י chani-studi;884141:
נעמה כל הכבוד על הסקר!!
זה ממש ממש חשוב.

רזולוציה שלי 1440*900

מעניין מאוד למה את חושבת שזה חשוב ולא סתם אלה "ממש ממש"

• הוסף לסימניות
1680/1050

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תילתן;884178:
מעניין מאוד למה את חושבת שזה חשוב???

מכיוון שכאשר אני מעצבת אתר או תוכנה, אני צריכה להתחשב בטווח הרזולוציות הקיימות אצל קהל היעד שלי, על מנת לדעת איזה אזורים יהיו גלויים לעין בלי גלילה למרבית המשתמשים, ואילו אזורים בעיצוב יצריכו גלילה אצל מרבית המשתמשים.

במקרה שלי, הסקר עזר לי מאוד לקבל תמונה שלפי רזולוציית המסך שלי גבוהה מהממוצע בקרב קהל היעד, ועלי לקחת זאת בחשבון כשאני קובעת גודל של אלמנט שאמור להיות גלוי כולו - ללא גלילה - למרבית המשתמשים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י naamah;884198:
מכיוון שכאשר אני מעצבת אתר או תוכנה, אני צריכה להתחשב בטווח הרזולוציות הקיימות אצל קהל היעד שלי, על מנת לדעת איזה אזורים יהיו גלויים לעין בלי גלילה למרבית המשתמשים, ואילו אזורים בעיצוב יצריכו גלילה אצל מרבית המשתמשים.

במקרה שלי, הסקר עזר לי מאוד לקבל תמונה שלפי רזולוציית המסך שלי גבוהה מהממוצע בקרב קהל היעד, ועלי לקחת זאת בחשבון כשאני קובעת גודל של אלמנט שאמור להיות גלוי כולו - ללא גלילה - למרבית המשתמשים.

המטרה עכשיו ברורה, הבנתי שאת עושה סקר עם מטרה.
שימי לב ששאלתי הופנתה לניק chani-studi שכתבה "מאוד מאוד" וזה לא היה ברור לי מהיכן היא יודעת שזה "מאוד מאוד"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תילתן;884211:
המטרה עכשיו ברורה, הבנתי שאת עושה סקר עם מטרה.
שימי לב ששאלתי הופנתה לניק chani-studi שכתבה "מאוד מאוד" וזה לא היה ברור לי מהיכן היא יודעת שזה "מאוד מאוד"

כי תוצאות הסקר רלוונטיות מאוד לכל מי שמעצב אתרים או ממשקי משתמש, ולא רק עבורי אישית. chani-study עוסקת בעיצוב אתרים ולכן היא הגיבה כך.

• הוסף לסימניות
1280*800

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה