הדודה מלכי
מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
•
- הוסף לסימניות
שהם נהנו 
לא. (מרום נווה התכוונת..?!)נכתב ע"י מוריהלי;2429819:100מם!!
זה בפארק ברמת גן?
חח זה צולם בקיץ, בימים הכי חמים של העונה...נכתב ע"י Yehodit B;2429872:קר לי לראות את זה...
תמונה חמודה
נכתב ע"י לאה 22;2429885:מלכי,
תמונה משגעת !
ואני הייתי עושה גם תמונה כזאת של הפנים מקרוב!
מה אני רצינית?נכתב ע"י רחלי 1234;2429886:את רצינית???
יילדה מדהימה.
נכתב ע"י חפציבה;2430195:מי זה הם?
רואים רק אחת!
תעלי את כולם...
דווקא המים מאוד נקיים ולא ירוקים (מה שבטוח יותר מבים..נכתב ע"י יעל א;2430277:הרעיון והביצוע חמודים ממש
המיים נראים קצת מגעילים, ירקרקים..
דווקא לא.נכתב ע"י שקדיה;2430380:זה נראה פרק חולון
מתוקה.
חח גמני חשבתי על זה ורצתי לחפש תמונה שלנו משם כדי לגלות שהמים בגלגל הזה רדודים לעילאנכתב ע"י banana;2432280:במוזיאון המדע ירושלים
בכניסה היה פעם (אולי גם היום) גלגל כזה, שזז במים.
זה באמת שם?
נכתב ע"י שקדיה;2432643:חח גמני חשבתי על זה ורצתי לחפש תמונה שלנו משם כדי לגלות שהמים בגלגל הזה רדודים לעילא
מה לעשות מלכי, אנשים אוהבים לחפש את המוכר![]()
נכתב ע"י batel z;2432699:יפה מלכי!
שימי לב להשתקפות (על הכדור והמים) זויות אחרת היתה יכולה להוציא אפקט מיוחד.
אבל עדיין תמונה שמחה ויפה!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים