מה שחסר לכם במחשב - השלימו בלחיצת כפתור!

• הוסף לסימניות
זה בשניהם כך... וכל פעם זה מהירות אחרת... (של כמה שניות בכל פעם, אבל פעם אני לא מספיקה בכלל לראות מה כתוב, ופעם עד שאני מזיזה את העכבר זה נעלם...)
תבדקי מה עם תפריטי הקשר אחרים, למשל של אייקון הבלוטוס.

• הוסף לסימניות
זה בשניהם כך... וכל פעם זה מהירות אחרת... (של כמה שניות בכל פעם, אבל פעם אני לא מספיקה בכלל לראות מה כתוב, ופעם עד שאני מזיזה את העכבר זה נעלם...)
יציאה עושים דרך תפריט ההקשר באייקון מגש המערכת, בוחרים בכפתור 'צא'.
אין אפשרות לפי הטבע שזה יפעל אם זה רק בזיפ, כנראה בודאות יש קובץ שאינו זיפ, תעשה אבריסינג, יש עוד דרך למצוא את זה גם אם שינית את השם, תבדוק קודם את זה.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מה זאת אומרת לצאת מהתוכנה?
איך מוחקים את כל החילוצים?
אני כבר מחקתי את התוכנה מהמחשב, רק נשאר הקובץ ZIP המקורי

זה סימן שחילצת אותו והפעלת אותו ממקום לא נכון.
אתה צריך לצאת מהתוכנה, למחוק את כל החילוצים, להפעיל מחדש, ואז כנראה תהיה הודעת שגיאה חד פעמית שהקובץ לא נמצא.
וזהו!
אני מתכוון לזה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
@תוספי עימוד לוורד
מסביר
התקנתי את התוכנה, וכשראיתי שאין לי מקום, פשוט מחקתי.
איך?
כתבתי סטטוסון בחיפוש בשורת המשימות, וכל תוצאה שהוא הביא לי פשוט מחקתי, מתוך הנחה שאם אין תוכנה ממילא האייקונים יעלמו,
מה שלא קרא...
אשמח מאד איכשהוא להיכנס לתוכנה כדי לעשות יציאה אבל, אם אתה מתכוון שאכנס לקובץ של התוכנה, פשוט אין לי אחד כזה, מחקתי אותו.
אם הכוונה שאכנס מתוך האייקונים, אין אפשרות לשחק בזה כפי מה שניסיתי.
כמו"כ סמלילים למיניהם בשורת המשימות או קיצורי דרך נוספים בשולחן העבודה, לא מצאתי.
מקווה שהייתי ברור.
פשוט, אני מה זה חלש ב"מחשבית"
תודה רבה!

נערך לאחרונה ב:
  • הוסף לסימניות
@תוספי עימוד לוורד
מסביר
התקנתי את התוכנה, וכשראיתי שאין לי מקום, פשוט מחקתי.
איך?
כתבתי סטטוסון בחיפוש בשורת המשימות, וכל תוצאה שהוא הביא לי פשוט מחקתי, מתוך הנחה שאם אין תוכנה ממילא האייקונים יעלמו,
מה שלא קרא...
אשמח מאד איכשהוא להיכנס לתוכנה כדי לעשות יציאה אבל, אם אתה מתכוון שאכנס לקובץ של התוכנה, פשוט אין לי אחד כזה, מחקתי אותו.
אם הכוונה שאכנס מתוך האייקונים, אין אפשרות לשחק בזה כפי מה שניסיתי.
כמו"כ סמלילים למיניהם בשורת המשימות או קיצורי דרך נוספים בשולחן העבודה, לא מצאתי.
מקווה שהייתי ברור.
פשוט, אני מה זה חלש ב"מחשבית"
תודה רבה!
זה דבר שלוקח רגע.
כדאי שתתן שליטה מרחוק לחצי דקה.
תהיה בריא.
הטלפון שלי הוא: 0583292679
אם לא עונה נסה שוב אחרי פרק זמן כלשהו.
בהצלחה רבה!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה